Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Promosi Pakej Samsung Galaxy S4 Dan HTC One DiGi SmartPlan

Promosi Pakej Samsung Galaxy S4 Dan HTC One DiGi SmartPlan. MrJocko sendiri sudah pasti ingin memiliki Samsung Galaxy S4 ini kerana ia semestinya lebih hebat berbanding Samsung Galaxy S3 dan Galaxy Note II. Ramai yang tanya, “Best sangat ke Samsung Galaxy S4???” Dengar kata memang best kerana ada features baru seperti Dual Shot untuk kamera, teknologi Air Gesture tanpa sentuhan skrin dan juga S Translator.

Sebelum ini, MrJocko pernah menggunakan Samsung Galaxy Note dan sangat berpuas hati. Dan jika nak dibandingkan dengan Galaxy S4, produk terbaru dari Samsung ini, semestinya ia jauh lebih bagus dan upgrade version dari model-model smartphone Samsung yang terdahulu.

Baca : Telefon Pintar Samsung Galaxy S3 Dari Dekat

Promosi Pakej Samsung Galaxy S4 Dan HTC One DiGi SmartPlan

Ramai yang telah mengetahui bahawa Samsung Malaysia sudah melancarkan smartphone mereka yang terbaru yang dinamakan Samsung Galaxy S4 atau Samsung I9500 pada 10.00 pagi,  Sabtu, 27 April 2013 bertempat di DiGi Store Sunway Pyramid. Kali ini ada Promosi Pakej Samsung Galaxy S4 Dan HTC One DiGi SmartPlan.

 

digi_galaxy_s4
Harga runcit bagi Samsung Galaxy S4 di Malaysia sekitar RM2,199. Tetapi jangan risau. Ia lebih mudah dan lebih murah jika anda berkunjung ke DiGi kerana di DiGi, mereka menyediakan pakej hebat Samsung Galaxy S4 bersama DG SmartPlan dengan ‘pakej bundle’ harga dari serendah RM1,199 sahaja. Wowww!!!
DiGi, salah satu syarikat talian telekomunikasi terkenal di Malaysia semestinya sentiasa menawarkan khidmat dan produk terbaik kepada pelanggan-pelanggan mereka. Kerana itu, jika anda ke DiGi anda akan berpeluang untuk dapatkan ‘pakej bundle’ DG SmartPlan baru yang menawarkan pakej ‘all-in-one’ sehingga 6GB, 600 minit dan juga 600 SMS berserta dengan muzik Deezer secara PERCUMA!!! 
Jika anda mahukan pakej yang bersesuaian dengan anda, pilih sahaja mana-mana pakej DG SmartPlan seperti di bawah. Pakej tawaran dari DiGi semestinya bersesuaian dengan setiap keperluan anda samada anda seorang pelajar, eksekutif atau seorang pengguna tegar dan memerlukan data plan yang besar sehingga 6GB setiap bulan.
Pakej Samsung Galaxy S4
Maklumat lanjut tentang pakej hebat dari DiGi ini untuk pakej DG SmartPlan dan Samsung Galaxy S4 anda boleh lawati TAWARAN DiGi Galaxy S4 ini.
Kalau anda rasa mahukan kelainan, apa kata lihat promosi HTC ONE Baru. Smartphones HTC One baru ini sebenarnya mempunyai capaian Quad Core 1.7GHz Krait 300 dan skrin bersaiz 4.7″. Harga runcit HTC One baru ini dijual dengan harga RM2,299, tetapi dengan ‘pakej bundle’ DG SmartPlan, anda boleh dapat dengan hanya serendah RM1,299 sahaja. Lagi murah berbanding harga runcit.

 

Pakej Samsung Galaxy S4
Pakej Samsung Galaxy S4
Pakej HTC One baru ini juga disertakan dengan muzik Deezer PERCUMA. Apa itu Deezer??? Jika anda seorang yang sukakan MUZIK, Deezer ialah salah satu penyelesaian untuk anda. Anda boleh dapatkan lebih dari 20 juta lagu-lagu dan lebih 300 saluran radio walaunpun anda ‘offline’. Hebatkan??? Deezer ini anda akan dapat PERCUMA bila anda mendaftar pakej bundle Samsung Galaxy S4 dan New HTC One.
Pakej Samsung Galaxy S4

 

Pakej Samsung Galaxy S4
Tengok harga tawaran pakej bundle DG Smartplan dan Galaxy S4 dan HTC One ini memang menarik. Ingat minggu ni juga nak singgah di DiGi Store untuk lihat apa lagi yang hebat sempena tawaran DG SmartPlan ini.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.