Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Promosi Pakej Travel Murah MATTA FAIR September 2023

Selepas kejayaan Festival MATTA FAIR Mac 2023, kali ini tiba lagi karnival pelancongan Malaysia yang terkenal di bangunan MITEC KL bermula 1,2 dan 3 September 2023. Kami sendiri akan menawarkan pelbagai pakej harga travel murah dan berbaloi untuk semua. Kami kongsikan beberapa Promosi Pakej Travel Murah MATTA FAIR September 2023 di Booth kami Hall 2 S11 MITEC KL.

Ini edisi kedua MATTA FAIR yang diadakan di bangunan MITEC KL, selepas kejayaan MATTA FAIR awal tahun 2023. Memandangkan sebelum ini ia dianjurkan di PWTC, kali ini nampaknya ia akan menjadi tempat keramat terbaru MATTA FAIR di sekitar Kuala Lumpur, selain dari penganjuran di Johor dan Pulau Pinang.

Baca : Pakej Trusted Terlajak Travel Sendirian Berhad

Pakej Travel Murah MATTA FAIR September

Promosi Pakej Travel Murah MATTA FAIR September 2023

Pakej Travel Murah MATTA FAIR

Pakej Travel Murah MATTA FAIR
 

Antara tarikan pakej kembara harga murah kali ini, kami menawarkan pakej harga Turkiye yang murah, pakej harga Korea Winter, pakej murah Tokyo, pakej Private Trip ke Western dan Eastern Europe dan banyak lagi dengan jaminan kami bahawa penginapan bertaraf 3 Bintang (atau setaraf), bayaran deposit terendah dan pelbagai Hadiah Percuma termasuk Diskaun RM100 serta merta ketika tempoh Promosi Pakej Matta Fair 2023 ini.
 

Pakej Travel Murah MATTA FAIR

Pakej Travel Murah MATTA FAIR

Pakej Travel Murah MATTA FAIR
 

Tak cukup dengan tawaran diskaun, kami tawarkan tambahan potongan RM50 untuk Warga Emas, serta peluang anda memenangi pelbagai hadiah dan gifts sampingan daripada pihak Tourism lain sepanjang karnival Matta Fair 2023.

Kali ini kami menawarkan harga RM3,690 untuk pakej Korea Special penerbangan Malaysia Airlines, pakej Turkiye dengan harga RM5,880, dan juga promosi pakej ke Negara Balkans dengan harga RM9,388 ke 9 Negara.
 

Pakej Travel Murah MATTA FAIR

Pakej Travel Murah MATTA FAIR

Pakej Travel Murah MATTA FAIR
 

Kami adalah syarikat berlesen dari MOTAC dan sudah berada di dalam industri pelancongan Malaysia dan antarabangsa lebih dari 10 tahun. Sudah pasti kami mempnyai rekod perkhidmatan terbaik dari lokasi popular Korea, Swiss, Eropah, Turkiye, Vietnam, Indonesia, Jepun, United Kingdom, Italy dan kini kami semakin meneroka destinasi lain untuk keperluan semua bakal pelanggan kami.

Kepakaran kami, kami menyediakan pakej boleh ubah dan ready made. Trip santai kami dengan harga berbaloi tetapi kami mementingkan kepuasan pelanggan dan menawarkan kebolehcara itinerary yang boleh ubah atas budi bicara semua peserta.

Jangan risau, kami cuba sebaiknya untuk kepuasan anda…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.