Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Promosi Pelancaran Harga Samsung Galaxy S24 Series

Samsung Electronics Co., Ltd. mengumumkan ketersediaan seluruh dunia, siri Galaxy S24 baharu, yang telah menerima bilangan prapesanan yang mengagumkan berkat keupayaan transformasi Galaxy AI nya. Berikutan pengumuman itu, siri Samsung Galaxy S24 baharu mencapai peningkatan dua angka dalam jualan prapesanan berbanding pendahulunya dengan melebihi 65% pengguna memilih Galaxy S24 Ultra yang paling premium. Kini, Promosi Pelancaran Harga Samsung Galaxy S24 Series yang tak akan korang lupakan.

“Pelancaran siri Galaxy S24 menunjukkan langkah awal kami ke arah era baharu telefon AI yang melangkaui telefon pintar semasa,” kata TM Roh, Presiden dan Ketua Perniagaan Mobile eXperience di Samsung Electronics. “Direka bentuk untuk menjadi bahagian penting dalam kehidupan harian kita, Galaxy AI akan mengubah secara kekal cara orang berinteraksi dengan dunia. Kami tidak sabar untuk melihat bagaimana pengguna kami meningkatkan dan memperkasakan kehidupan seharian mereka dengan Galaxy AI untuk membuka kemungkinan yang tidak berkesudahan”

Baca : Galaxy AI Is Coming To Malaysia

Example

Promosi Pelancaran Harga Samsung Galaxy S24 Series

Promosi Pelancaran Harga Samsung Galaxy S24 Series

 

Galaxy AI menyampaikan ciri AI yang inovatif dan praktikal untuk membantu mengubah cara kita berkomunikasi, mencipta dan menemui dunia. Daripada komunikasi tanpa halangan melalui ciri seperti Terjemah Langsung dan Bantuan Sembang kepada standard baharu untuk carian yang disediakan oleh Bulatan kepada Carian dengan Google, AI akan meningkatkan hampir setiap pengalaman yang boleh dinikmati oleh pengguna Galaxy S24. Enjin ProVisual baharu, satu set alatan kamera berkuasa AI, memaksimumkan kebebasan kreatif, daripada menangkap imej dengan keupayaan zum baharu kepada menyunting dengan bantuan AI generatif.
 

Promosi Pelancaran Harga Samsung Galaxy S24 Series

Promosi Pelancaran Harga Samsung Galaxy S24 Series
 

Naik taraf permainan teknologi anda dengan peranti terhangat di bandar sekarang Siri Galaxy S24. Mulai hari ini, 7 Februari 2024 dan seterusnya, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ dan Galaxy S24 akan tersedia di Malaysia melalui pembawa dan peruncit serta di Kedai Dalam Talian Samsung Malaysia.

Untuk memperingati peristiwa ini, dari 7 Februari hingga 29 Februari 2024 untuk menikmati tawaran eksklusif bernilai sehingga RM1,650! Jom!!!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.