Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Menu Piza Sari Lautan Promosi Pizza Hut Buffet Ramadhan

Citarasa Ramadhan di Pizza Huts pada tahun ini memperkenalkan menu Piza terbaru yang dikenali sebagai Piza Sari Lautan sempena dengan Promosi Pizza Hut Buffet Ramadhan. Menu terbaru dari Pizza Hut ini diberi nama Sari Lautan Pizza kerana ia adalah satu menu yang digabungkan sos eksotik asam pedas dengan topping udang segar, tuna, crabstick dan juga keju.

Oh ya! Tidak lupa signature Pizza Hut dengan di hidangkan bersama Pan Kerak (crust pan Pizza Hut).

 Promosi Pizza Hut Buffet Ramadhan

  

Pizza Huts Buffet Ramadhan
Pizza Hut Buffet Ramadhan

 

Kalau lihat kepada menu yang ada di Pizza Hut sempena menu bulan puasa ni, semua memang nampak sangat sedap… 

Piza Sari Lautan Pizza Hut : Citarasa Ramadhan
Piza Sari Lautan Pizza Hut : Citarasa Ramadhan

 

 

Promosi menu Sari Lautan Pizza ini bermula pada 20 Jun 2013 dan akan berakhir dalam masa 2 bulan. Ia merupakan tawaran menu yang sedap dan terhad. Tawaran harga RM25 bagi saiz piza sederhana dan RM38 bagi saiz besar untuk a’la carte. MrJocko cadangkan anda order untuk saiz besar kerana Piza Sari Lautan ini memang sedap.

Pizza Sari Lautan Promosi Pizza Hut Buffet Ramadhan 

Pizza Hut Buffet Ramadhan

 

Pizza Hut Buffet Ramadhan 

 

Kalau anda rasa anda seorang yang sukakan Pizza, Sari Lautan Pizza memang pilihan terbaik untuk berbuka puasa. Anda boleh memilih Combo 1 untuk juadah berbuka untuk 2 orang, hanya RM39.80 dan juga juadah berbuka Combo 2 untuk 4 orang dengan hanya RM59.80 (penjimatan sebanyak RM16.20). MrJocko yakin anda pasti akan berpuas hati dengan menu Combo Piza Sari Lautan ini.

 

Pizza Hut Buffet Ramadhan 

 

Untuk hidangan tambahan, apa kata cuba Istimewa Platter cuma RM20.80 dengan menu utama Kepak dan Ayam Madu serta kentang goreng dan sos pilihan. Tidak lupa juga Tempura Prawn King Garlic Rice untuk mereka yang nak makan nasi.

 

Pizza Hut Buffet Ramadhan Piza Sari Lautan Pizza Hut

Piza Sari Lautan Pizza Hut : Citarasa Ramadhan 

Piza Sari Lautan Pizza Hut : Citarasa Ramadhan 

Satu lagi menu yang sedap, iaitu Tempura Prawn King yang sememangnya segar, sedap dan sangat-rangup. Ini juga menu feveret MrJocko kerana MrJocko suka makan Udang :). Jadi, apa tunggu lagi, esok waktu berbuka, jom ramai-ramai ke Pizza Huts dan ‘MESTI CUBA’ menu Piza Sari Lautan di Pizza Huts. 

Piza Sari Lautan Pizza Hut : Citarasa Ramadhan 

Di samping itu, sempena dengan bukan Ramadhan, pihak Pizza Huts tidak lupa kepada mereka yang kurang bernasib baik. Dengan setiap pembelian World Hunger Hot Delights atau Citarasa Ramadhan, pihak Pizza Huts akan menyumbangkan RM0.50 bagi setiap pembelian. Ia merupakan salah satu sumbangan sosial pihak Pizza Huts kepada komuniti.

Pizza Hut Buffet Ramadhan

Kalau nak tahu offer Senarai Buffet Ramadhan Yang Murah boleh baca ni http://www.mrjocko.com/2011/08/offer-buffet-ramadhan-yang-murah.html

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.