Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Promosi Smartphone TP-LINK Neffos C5 dan C5L Malaysia

TP-LINK Neffos C5 dan C5L sudah memasuki pasaran Malaysia. Hari tu MrJocko dah kongsi tentang pelancaran Smartphone Neffos c5 dan C5L di Malaysia, kini mereka sedang giat dalam usaha memperkenalkan dan mempromosikan jenama smartphone TP-LINK ini. Kini, ada Promosi Smartphone TP-LINK Neffos C5 dan C5L Malaysia di laman web Lelong.com.my.

Info lebih lanjut boleh layari laman Neffos Malaysia Fanpage https://www.facebook.com/neffos.my/?fref=ts

Promosi Smartphone TP-LINK Neffos

harga neffos C5 dan C5L

 

Smartphone TP-LINK Neffos C5 dan C5L

MrJocko perluang untuk mencuba dan ‘review’ smartphone Neffos C5 ini. Untuk tanggapan pertama MrJocko tentang Neffos C5 ini, dengan harga Retail Price RM549 dengan Dual Sim Card serta kualiti processor 1.3GHz Octa-Core, Kamera 8MP dan 5MP serta RAM 2GB ia memang memadai dan berbaloi dengan harga.

Setakat ini, gambaran skrin paparan saiz 5 inci ini dengan kualiti resolusi 720×1280 pixels memang memuaskan. Kualiti gambar yang ditunjukkan di dalam skrin Neffos C5 ini memang jauh lebih baik dari jenama lain dalam range harga sekitar RM500++.

 

 

 

Promosi Smartphone TP-LINK Neffos C5 dan C5L Malaysia

 

Tawaran promosi Neffos C5 dan C5L di laman web lelong.com.my memang menarik. Dengan harga RM539 untuk Neffos C5 dan RM359 untuk Neffos C5L, anda akan dapat 3 hadiah percuma serta merta. Pembeli akan menerima satu unit screen protector, satu unit Powerbank 2600mAh dan juga satu Micro-SD card 16GB. Wow!!! Menarik bukan???

Apa tunggu lagi, pilihan smartphone mana yang anda mahu, pergi ke laman web lelong.com.my dan dapatkan smartphone Neffos C5 atau C5L sementara stok masih ada. Jangan nanti melepas kempunan pulak…

Promosi Smartphone TP-LINK Neffos C5

review neffos c5 malaysia review neffos c5 malaysia promosi neffos c5 malaysia 04

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.