Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Promosi Staycation 2.0 Lexis Hotel Group Port Dickson Dan Penang

Aktiviti pelancongan di dalam negara nampaknya semakin rancak. Terbaru, ada satu lagi tawaran harga bilik murah dan berbaloi dengan Promosi Staycation 2.0 Lexis Hotel Group Port Dickson Dan Penang. Pakej harga yang ditawarkan bersempena dengan pembukaan kembali sektor pelancongan di seluruh negara dan ia pastinya peluang untuk semua.

Hotel yang berjenama Lexis ini menjadi pilihan ramai kaki travel kerana kualiti pengalaman percutiannya. Antara yang mejadi tumpuan ialah Grand Lexis Port Dickson, Lexis Suites Pulau Pinang, Lexis Port Dickson dan juga Lexis Hibiscus Port Dickson di Negeri Sembilan.

Baca : Pakej Harga Grand Lexis Port Dickson Ketika PKP Malaysia

Promosi Staycation 2.0 Lexis Hotel Group

 


Promosi Staycation 2.0 Lexis Hotel Group Port Dickson Dan Penang

Promosi Staycation 2.0 Lexis Hotel Group

Promosi Staycation 2.0 Lexis Hotel Group
Harga Promosi Bilik Lexis Suites Penang

Promosi Staycation 2.0 Lexis Hotel Group
Harga Promosi Bilik Grand Lexis Port Dickson

 

Rakyat Malaysia dan tetamu yang telah diberi vaksin sepenuhnya di Negeri Sembilan dan Pulau Pinang ambil peluang untuk bercuti ke Lexis Hotel Group. Pasti ramai yang merindui percutian mereka yang telah lama ditunggu-tunggu. Kini, mereka yang cukup syarat boleh menempah penginapan 2 Hari 1 Malam di hotel atau resort Lexis di Port Dickson atau Pulau Pinang bermula sekarang.

Pakej harga murah, tersedia dari tarikh 1 Oktober hingga 15 November 2021 tahun ini. Tawaran Staycation 2.0 membolehkan penduduk tempatan yang diberi vaksin sepenuhnya di Negeri Sembilan dan Pulau Pinang untuk menikmati penginapan dengan orang yang mereka sayangi dalam perlaksanaa SOP yang ketat. Harga bilik Lexis ditawarkan dengan harga serendah RM360 harga bersih sahaja.

*Upgrade pemandangan laut penuh hanya dengan tambahan RM88! Peningkatan bilik bergantung pada ketersediaan.

Promosi Staycation 2.0 Lexis Hotel Group

Promosi Staycation 2.0 Lexis Hotel Group
 

Promosi Harga Staycation 2.0 Lexis Hotel Group Port Dickson Dan Penang

Setiap tawaran merangkumi bilik-bilik yang dilengkapi dengan 2 Tempat Tidur King, kolam renang dan sauna peribadi, bilik mandi yang luas dengan pancuran mandian, internet tanpa wayar percuma, sarapan dan makan siang untuk dua orang, serta diskaun 20% khas untuk semua menu ala carte. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Jangan lepaskan peluang untuk menjimatkan lebih banyak dan nikmati tempat tinggal pantai yang selamat di resort Lexis kegemaran anda. Pesan sekarang melalui laman web rasmi Lexis Hotels and Resorts:
Lexis Hibiscus Port Dickson: https://www.lexishibiscuspd.com/
Grand Lexis Port Dickson: https://www.grandlexispd.com/
Lexis Port Dickson: https://www.lexispd.com/
Lexis Suites Pulau Pinang: https://www.lexissuitespenang.com/

Sebagai alternatif, mereka yang berminat boleh menghubungi talian berikut untuk membuat tempahan:
Lexis Hibiscus Port Dickson dan Lexis Suites Penang: reservations@lexis.my / +03 2083 0933 / 011-31376550 (WhatsApp)
Grand Lexis Port Dickson: reservations@grandlexispd.com / +06-653 2200
Lexis Port Dickson: reservations@lexispd.com / +06-653 2200

Setelah memantapkan diri sebagai jenama premium dalam industri perhotelan, Lexis Hotel Group berusaha keras dalam memberikan perkhidmatan pengurusan profesional untuk portfolio hotel dan resort di Malaysia. Vila air berjaya memecah rekod dunia dan yang luar biasa di atas pengalaman hidup laut yang mereka tawarkan.

Lexis Hotel Group membuktikan mereka sebagai nama baik dalam industri perhotelan tempatan dan antarabangsa dengan memenangi pelbagai anugerah terkenal, seperti World Luxury Hotel Awards, Haute Grandeur Global Hotel ™ Awards, Pacific Area Travel Writers Association’s (PATWA) Anugerah Perjalanan Antarabangsa, Anugerah Kecemerlangan Antarabangsa Brand Icon, Anugerah Brand Laureate BestBrands, “Asia Iconic Luxury Hotel Chain Award” 10 Asia teratas dan banyak lagi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.