Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Promosi Tesco Heroes And Friends Limited Edition

Tesco kini mengadakan Promosi Heroes and Friends bermula hari ini, 29 October 2013. Bagi peminat dan collector mainan Marvel, anda pasti akan teruja bila melihat karekter mainan Marvel seperti Captain America, Iron Man, Hulk dan Spiderman di rangkaian Tesco seluruh Malaysia. Paling mengujakan bila anda boleh dapatkan sekali karekter mainan Pixar seperti Woody, Buzz, Sullivan dan Mike.
Kalau nak dapatkan mainan yang cute ini, mudah sahaja. Anda cuma perlu berbelanja minima RM50 dalam satu resit di Tesco Malaysia dan anda akan dapat tukarkannya dengan satu STICKER Promosi. Kumpul 10 Sticker tersebut di sepanjang promosi Tesco Heroes and Friends ini dan anda boleh tukarkan ia kepada satu karekter mainan kartun tersebut mengikut syarat dan terma yang telah ditetapkan. Mudah kan???
Jadi, apa tunggu lagi, jom berbelanja di Tesco Malaysia dan kumpul semua mainan Marvel dan Pixar yang ditawarkan termasuk Captain America, Iron Man, Hulk, Spiderman, Woody, Buzz, Sullivan dan Mike. Anak-anak anda mesti suka kalau dapat mainan seperti ini. Jangan ketinggalan. MrJocko dah cukup koleksi mainan ini 🙂
Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.