• Mon. Sep 25th, 2023

Promosi Tony’s Timeout Di Tony Roma’s Cuma RM9.90

tony-romas-logo

Promosi Tony's Timeout Di Tony Roma's Cuma RM9.90

 

 

 

 

Bila sebut pasal restoran Tony Roma’s ramai yang teringat tentang steak yang sedap dan ‘juicy’ yang menjadi signature dish di restoran ini. Paling best bila dipadankan dengan sos yang menjadi pilihan ramai, menjadikan steak, beef ribs, lamb ribs dan juga mojo chicken pilihan utama peminat masakan steak yang di grill cara Amerika ini.

 

Mungkin ramai yang selalu terbayang harga set hidangan di Tony Roma’s agak mahal berbanding restoran lain, tetapi sebenarnya TIDAK. Tahu tak anda bahawa Tony Roma’s sentiasa menyediakan menu masakan ala-Amerika dengan harga yang berpatutan???

 

 

 

harga_makanan_tony_roma
Promosi Tony’s Timeout Di Tony Roma’s Cuma RM9.90

 

Promosi terbaru di Tony Roma’s Malaysia ialah dengan pelbagai menu masakan ala-carte terbaik cuma dari harga RM9.90 sahaja dan anda boleh memilih 9 menu masakan terbaik Tony Roma’s. Masih tidak percaya??? Ya, cuma RM9.90 sahaja bagi setiap hidangan di Tony Roma’s

 

Anda boleh memilih menu BBQ 1/4 Chicken, Fish & Fries, Chicken Tenderloin, Asian Salad, Chicken Pasta, Chicken BBQ Sandwich, Mojo Chicken, Chicken Ceasar Salad dan juga Fire Grilled Harvest Valley Chicken. Semua sedap!!!

 

tony_roma_steak_promotion

 

tony_romas_promotion

 

 

 

 

Anda juga boleh memilih untuk menambah RM3.90 sahaja untuk pilihan menu semangkuk sup ATAU minuman ringan bottomless (boleh refill). Menarik bukan??? 

 

Jadi, siapa kata makan menu sedap, berkualiti dan caral masakan grill ala-Amerika di Tony Roma’s adalah MAHAL??? Cuba dulu, kemudian anda pasti akan ‘melekat’ dengan menu western Tony Roma’s Malaysia.

 

Nota : 

Promosi Tony Roma’s TimeOut Tertakluk kepada Terma dan Syarat. Maklumat lanjut sila layari Tony Roma’s Malaysia Website

 

 

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

6 thoughts on “Promosi Tony’s Timeout Di Tony Roma’s Cuma RM9.90”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.