Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Prosedur Baru Cadangan Sebelum Perjalanan Dengan Qatar Airways

Penerbangan yang selamat dengan salah satu syarikat penerbangan paling berpengalaman di dunia, Qatar Airways. Sebagai salah satu syarikat penerbangan global terbesar dan paling berpengalaman sepanjang krisis COVID-19, anda boleh mempercayai Qatar Airways untuk membawa anda dalam penerbangan mereka dengan selamat. Lebih-lebih lagi dengan
prosedur baru cadangan sebelum perjalanan dengan Qatar Airways.

Qatar Airways senantiasa memastikan bahawa langkah keselamatan dan amalan kebersihan mereka menca[ai standard tertinggi dengan prosedur baru yang dilaksanakan sepanjang perjalanan penumpang mereka, dari daftar masuk hingga ketibaan di destinasi anda.

Untuk membantu anda mengingat prosedur baharu Qatar Airway, muat turun helaian fakta langkah keselamatan mereka di sini.

Baca : Qatar Airways Tawar Laluan Dari Langkawi

 


Perjalanan Dengan Qatar Airways

Cadangan Sebelum perjalanan Dengan Qatar Airways 01

Cadangan Sebelum perjalanan Dengan Qatar Airways 02
 

1. Daftar masuk dalam talian
Daftar masuk dalam talian untuk mengurangkan interaksi di lapangan terbang. Muat turun boarding pass anda ke telefon anda melalui aplikasi Qatar Airways atau cetak boarding pass anda di rumah.

2. Bagasi yang didaftarkan sahaja
Periksa keperluan bagasi di destinasi anda, kerana beg tangan mungkin tidak diterima. Untuk mengurangkan hubungan di lapangan terbang, cetak tag bagasi Q-Tag anda di rumah.

3. Pakai topeng muka
Kami sekarang menghendaki semua penumpang * memakai topeng muka sepanjang masa, sepanjang perjalanan. Untuk memastikan anda selesa, kami mengesyorkan membawa anda sendiri dari rumah. Lihat penumpang yang dikecualikan di bawah.

4. Tiba di balai berlepas sekurang-kurangnya tiga jam sebelum penerbangan anda
Mungkin terdapat kelewatan di lapangan terbang kerana prosedur daftar masuk tambahan. Pastikan anda mempunyai banyak masa untuk mendaftar masuk dengan selamat dan menuju ke pintu pagar anda.

5. Penjarakan Sosial
Pastikan anda menjaga jarak 1.5 meter dari penumpang lain setiap saat, terutama semasa proses daftar masuk dan menaiki pesawat.

6. Proses menaiki kapal terbang
Kami telah mengubahsuai proses menaiki pesawat untuk membatasi hubungan antara penumpang dan kakitangan kami. Perhatikan keperluan menaiki pesawat di pintu masuk anda.

Baca : Qatar Airways Penerbangan Bertaraf Antarabangsa

Untuk anda yang perlu terbang keluar negara, boleh la rancang untuk terbang dengan Qatar Airways, penerbangan yang diyakini memberikan khidmat terbaik untuk penumpang mereka di musim pandemik Covid-19 ini.

Sumber : Qatar Airways

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.