Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Proton MPV



Aku agak ramai yg suka post ni.

Aku baru dpt email dr member aku. Katanya, ni model FINAL utk Proton MPV. Agaknya betul la kot. Cuba korang tgk, agak besar kan? Nampak cam luas. Agak2 bleh muat 7 – 8 orang kot. Skali tenguk macam bentuk Nissan Grand Lavina. Skali tgk cam gaya alphard pun ader. Tp tak ler semahal Alphard kot…

Korang tengok2 la model dan design baru kereta Proton MPV ni. Aku agak2 la harga dia dlm Rm100K kot. Nak kata lebih, mungkin gak.

So, sesaper yg patriotik dan berminat nak beli MPV Proton ni, bleh la start simpan duit atau berjimat dr skang. Mana tau, kalau murah, bleh beli cash. Kalau mahal, korang tarde in jer la dgn keta korang tu. Hehehe…

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.