Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Public Holiday dan Cuti Sekolah di Malaysia Tahun 2012

Selalunya orang Malaysia akan bercuti bila tiba musim curi sekolah. Boleh kata semua orang macam tu sebab rancang nak bercuti dengan anak-anak atau dengan keluarga. Kalau yang bujang, biasanya mereka tak kisah bercuti bila-bila saja mereka free dan ada duit. Kan?

Sebab itu, saban tahun pasti akan ramai mencari masa untuk rancang perjalanan mereka samada dalam negara ataupun luar negara bagi yang mampu.

Baca : Bercuti Di Pulau Pinang

cuti sekolah malaysia 2012

 


Public Holiday dan Cuti Sekolah di Malaysia Tahun 2012

Kuning – Cuti Umum Public Holiday Malaysia
Pink – Cuti Umum Public Holiday Negeri
Hijau – Cuti Sekolah Malaysia dan Singapura
Biru – Cuti Sekolah Malaysia Sahaja
Orange – Cuti Sekolah Singapura

Memandangkan ramai yang nak book flight, book hotel dan book pakej untuk cuti-cuti 2012, aku nak share jadual Public Holiday 2012 dan Cuti Persekolahan 2012.

So, sesiapa yang duduk cari tarikh bila cuti sekolah start dan bila pulak cuti umum Malaysia, korang boleh rujuk kat sini. Bila dah dapat date, tengok time bila free dan senang nak book cuti-cuti korang.

MrJocko.com

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.