• Tue. Oct 3rd, 2023

Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield Ada Di Jual Di Watsons

Pure-Beauty-New-Pomegranate-Urban-Shield-01-copy

Produk penjagaan kulit untuk wanita khususnya memang satu produk yang popular dikalangan semua wanita seluruh dunia. Semakin berusia, semakin perlu untuk jaga kulit. Produk yang baik untuk kulit akan membuatkan seseorang itu kekal comel dan jelita. Kalau nak tahu, produk anti-oksidan dan dan anti-pencemaran Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield Ada Di Jual Di Watsons Malaysia.

MrJocko juga berminat nak tahu bagaimana produk penjagaan kulit yang bagus boleh menjaga kecantikkan orang wanita. Orang wanita yang menjaga penampilan sanggup berhabis demi untuk cantik. Sebab itu, jika ada produk berbaloi seperti Pure Beauty Pomegranate Urban Shield ini, kenapa perlu gun produk yang mahal?

Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield

Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield
Teori penuaan menyatakan bahawa kehidupan seperti manusia akan rosak dimakan usia. Ini kerana kesan kerosakan kesan oksidatif dari masa ke masa. Orang perempuan yang tak nak kulit diorang rosak atau kering, memang amalkan guna losen dan juga serum. Sebab itu, koleksi terbaru Pure Beauty ini mengeluarkan produk kecantikkan kulit seperti losen, serum dan juga pembersih muka.

New Pomegranate Urban Shield adalah berasaskan kepada kefahaman bahawa had antioksidan dan mengurangkan kerosakan ini untuk melambatkan proses penuaan. Sepanjang dekad yang lalu, Pure Beauty telah memulakan pencarian antioksidan yang sempurna, dan di sepanjang jalan, mereka menemui banyak rahsia penjagaan kulit semula jadi.

 

Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield

Maya Karin dilantik menjadi Duta Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield

Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield ini diilhamkan oleh inovasi penjagaan kulit dari Korea. Dengan bahan-bahan semula jadi terbaik dan teknologi terkini, mereka telah mencipta produk unik berdasarkan antioksidan. Semua produk Pure Beauty menggunakan bahan-bahan berkualiti yang dermatologi diuji secara klinikal dan terbukti selamat untuk memenuhi kehendak setiap wanita untuk kulit yang sihat dan semulajadi.

MrJocko sendiri dah cuba guna losen ini ketika di pejabat. Memang wangi, umpama bau bunga Jasmine dan ia melembabkan kulit. Bila kulit lembab, ia tidak akan gatal.

 

Pure Beauty New Pomegranate Urban Shield

 

Informasi tambahan pasal Produk Review di sini http://www.mrjocko.com/tag/product-review

Ia adalah jarang untuk mencari garis penjagaan kulit yang inovatif dalam penggunaannya sains dan memang semula jadi dalam penggunaan bahan-bahan, tetapi Pure Beauty melakukan semua perkara di atas.

Fokus Pure Beauty andalah fungsi antioksidan yang terkandung dalam formula produk ini. Ia boleh membantu kulit anda dari kesan kerosakan dan penuaan. Kesan dalam percubaam produk Pure Beauty ini amat menakjubkan. Produk ini boleh ‘rejuvenating’, menambahkan semula, menyegarkan dan mencerahkan kulit, semuanya sekali gus!

Nak beli produk kecantikkan wanita ini? Produk Pure Beauty ini boleh didapati di semua rangkaian kedai Watsons Malaysia http://www.watson.com.my

 

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.