• Wed. Oct 4th, 2023

Qatar Executive Umum Perkenalkan The Diamond Agreement

qatar executive

Qatar Executive Umum Perkenalkan The Diamond Agreement (Perjanjian Berlian) baru secara eksklusif. Perjanjian ini akan membolehkan semua pelanggannya membuat pra-pembelian waktu penerbangan dengan harga tetap setiap jam dengan jet peribadi jarak jauh dan ultra jarak jauh yang canggih.

Perjanjian Berlian ini (Qatar The Diamond Agreement) tepat disesuaikan dengan keperluan dan kehendak pelanggan individu, menawarkan pengalaman terbang yang benar-benar unik yang tidak ada di mana-mana syarikat penerbangan yang lain.

Baca : Rahsia Pekerja Swasta Dan Gomen Bina Rumah CASH

  

Qatar Executive Umum Perkenalkan The Diamond Agreement

Qatar Executive Umum Perkenalkan The Diamond Agreement 1
 

Perjanjian Diamond menjamin perkhidmatan yang tiada tandingannya dengan armada jet peribadi Qatar Executive yang canggih. Untuk mengikuti program ini, pelanggan boleh membeli minimum 50 jam waktu penerbangan, tanpa sebarang bayaran keahlian yang berkaitan. Harga all-inclusive dan fixed-hour meliputi waktu penerbangan dan waktu teksi.

Direka untuk mempermudah perjalanan jet peribadi, jam Perjanjian Diamond yang telah dibeli tidak mempunyai penggunaan tahunan minimum dan tidak ada maksimum, menjadikan program Perjanjian Berlian tidak tertandingi dari segi fleksibilitasnya. Pelanggan Qatar Executive juga ditawarkan ketersediaan terjamin untuk tempahan yang dipesan hanya dari 72 jam sebelumnya.

Pemangku Naib Presiden Eksekutif Qatar, Mark Hardman, berkata “Kami sangat gembira untuk melancarkan Perjanjian Diamond kami yang dipesan khas, yang disesuaikan untuk memenuhi profil perjalanan yang tepat bagi pelanggan korporat dan swasta. Program ini menawarkan fleksibiliti tertinggi dengan harga tetap. Selanjutnya, kami memahami bahawa sebagai akibat dari pandemi covid-19, pelanggan mencari perkhidmatan berkualiti tinggi yang serba boleh dari pengendali yang bereputasi dan selamat dari segi kewangan.

  

Qatar Executive Umum Perkenalkan The Diamond Agreement

COVID19-Qatar-airways-chalks-out-a-creative-way-to-deal-with-the-toughest-time

“Selama masa yang belum pernah terjadi sebelumnya, keperluan perjalanan sering berubah dan dengan demikian, pelanggan kami boleh bergantung pada kami untuk perkhidmatan yang dipesan lebih awal, dengan waktu yang tidak digunakan dapat dikembalikan pada bila-bila masa.”

Qatar Executive kini mengendalikan pesawat 18 jet peribadi canggih dan termasuk Gulfstream G650ERs, Gulfstream G500s, dan pesawat Global 5000. Ia adalah pelanggan pelancaran yang membanggakan untuk jet utama Gulfstream, Gulfstream G700. Pesawat baru membawa kombinasi prestasi, teknologi dan ukuran kabin yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk armada Qatar Executive.

Selama beberapa bulan terakhir, Eksekutif Qatar telah mempertahankan servis jaringan yang kuat dan lincah di sebalik persekitaran operasi ketika pandemik Covid-19 yang mencabar, supaya dapat membawa penumpangnya selamat kembali ke destinasi mereka.

Tempat tiket penerbangan anda di laman web rasmi Qatar Airways International.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

One thought on “Qatar Executive Umum Perkenalkan The Diamond Agreement”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.