Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Ragam Khalisha Bersahur

Masuk puasa hari ketiga, Khalisha bangun untuk kali kedua, bersahur sama-sama Daddy. Mulanya dia macam tak nak bangun, tetapi selepas dikejutkan beberapa kali, Khalish bangun dengan semangat. Katanya ‘esok nak puasa’.
So far time sahur, dia makan jer apa yang ada. Mummy dia yang suapkan pasal kalau tunggu dia makan sendiri, sure tak habis.
Hari pertama, dia tak puasa, hari kedua dah boleh puasa separuh hari, dan semalam hari ketiga dan keempat dia berpuasa separuh hari. Balik rumah Bibik aku tengok dia dah lembik. Kesian.
Harap dalam Ramadhan tahun ni, boleh dia habiskan sehari berpuasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.