Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Raya Ketiga Di JPO

 
Nak share sedikit cerita Raya MrJocko di Johor. Tak banyak, nak cerita pasal beraya di Johor Premium Outlet jer. Kebetulan hari raya ketiga dah tak banyak aktiviti, so, singgah la kat JPO sajer nak tengok-tengok kot ada Open House di sana. Ekekeke…
 
Nampaknya, raya ketiga orang dah ramai di JPO. Masing-masing ambik kesempatan cuti raya dan singgah membeli-belah di sana. Jangan kata kereta plet Kuala Lumpur, plet kereta Kelantan, Terengganu, Penang, Perlis dan banyak plet kereta negeri lain ada kat sana.
 
Rupernya, selepas raya pun banyak lagi tawaran menarik yang ada di JPO. Bayangkan promosi diskaun sales sehingga 70% di kebanyakkan outlet di JPO, mana tak rambang mata. MrJocko pun sempatla beli mana yang murah di outlet Puma JPO. My kids, apa lagi, coklat dan gula-gula la yang diorang suka.
 

Glamorous MrJocko

Tags:,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.