Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Repair kereta kat Carman Auto Segambut

Sebelum cuti hari Natal, aku kena pegi workshop. Nak tak nak kena hantar repair nuts pemegang rims. Tah camana boleh rosak pulak. Salah kedai tayar masa tukar rims aku, atau salah mamat EA Autoworks yang bukak rims aku tu. Satu patah dan satu lagi sudah loose.
Nak cari nuts tu senang jer, nak bukak pemegang nuts tu punya la payah, Bayangkan aku sampai kul 9.30 pagi, kereta aku siap kul 12.00 tengahari. Lama gila.
Ni la ruper nuts yang rosak tu,,, sakit hati ooo,,,

Hasil kerja yang bagus jugak, pasal pakaikan plastik tak nak kasi seat aku kotor. Thumbs up la…

Lama punya pasal, terpaksa aku tunggu sambil makan nasi lemak kat gerai depan workshop…

Apa yang best kat sini, ada paper dan minuman FREE. Walaupun cuma 3in1, ok la dari takda kan? Sepanjang 4 jam aku kat sana, aku hirup sampai 5-6 gelas air kopi. Hehehe,,, Free ma…
Dan skang rims kereta aku kembali normal dan keadaan yang baik. Syabas kepada Pusat Servis Carman Auto Segambut. Pusat servis ni kira specialist kereta Kia jugak. Kalau nak datang kena buat appointment dulu yer, kalau tak buat, selalu penuh…

MrJocko.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.