Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Review Earphones SUDIO Sweden Model NIVA

Mencari sesuatu yang gajet bunyi terbaik untuk halwa teliga, MrJocko suggest cuba dulu earphones (fon telinga) Sudio Sweden model NIVA. Ini fon telinga yang betul-betul beri pengalaman Fon Telinga tanpa wayar yang sebenar. Baca dulu Review Earphones SUDIO Sweden Model NIVA untuk hasil bunyi audio muzik, video dan juga padanan smartphone.

Ramai rakan media dan rakan blogger memberi review positif dengan kualiti earphones Sudi Sweden model Niva. Bukan sahaja boleh guna untuk dipadankan dengan smartphone, malah ia boleh dipadanan dengan komputer riba (laptop) dan juga peranti audio yang mempunyai sambungan Bluetooth.

Review Earphones SUDIO Sweden Model NIVA

review earphones sudio niva
 

Sebelum korang baca lebih lanjut, boleh lihat dulu apa yang ada dalam pakej earphones Sudio Sweden model Niva ini.

Untuk promosi kali ini, eksklusif kepada pelanggan di Malaysia, setiap pembelian earphones dan headphones SUDIO Sweden, anda akan menerima PERCUMA Coasters dan juga PERCUMA PENGHANTARAN ke Malaysia. Layari www.sudio.com/my

Guna KOD ISTIMEWA ‘MRJOCKO’ dan dapatkan tambahan 15% Discounts untuk mana-mana model earpphones dan headphones SUDIO. #Sudio #Niva #SudioSweden #SudioMoments #Earphones #GadgetReview #TravelBlogger #LifeAsMrJocko

review earphones sudio niva

review earphones sudio niva

Selama lebih sebulan menggunakan earphones Sudio Niva ini, memang terbaik. Kenapa?

1. Fungsi Earphones yang betul-betul tanpa wayar, tak perlu risau berserabut.
2. Deck Charger tersendiri, membolehkan MrJocko mengecas peranti Sudio Niva hampir 3 kali untuk satu kali cas penuh. Sekali guna, Sudio Niva mampu bertahan sekitar 3 0 4 jam. Jadi, untuk kegunaan sepanjang hari, ia memang terbaik.
3. Bukan sahaja boleh guna untuk laptop, ia juga padanan terbaik untuk smartphone. Kualiti bunyi untuk menjawab dan membuat panggilan telefon yang memuaskan.
4. Kualiti bunyi yang menyisihkan bunyi bising sekeliling. Tak risau pasal ganguan luar, earphones Sudia Niva berikan bunyi sepenuhnya ke telinga anda.
5. Rekabentuk yang padan dengan keselesaan telinga dan kedap, tak perlu risau ia jatuh.

review earphones sudio niva

review earphones sudio niva

review earphones sudio niva

Model Sudio Niva ni memang sangat terbaik untuk travel. Ia bukan sahaja kecik, ada deck cas tersendiri dan menjadi kotak simpanan selamat.

Malah, jika korang seorang yang aktif, setakat berlari santai, tidak jadi masalah. Padanan di telinga sangat kemas dan tidak menyakitkan seperti model earphones jenama lain.

Untuk yang bertanya, harga Sudia Sweden model Niva ini dijual dengan harga RM429 sahaja. Beli sekarang dengan KOD KHAS ‘MRJOCKO’, ada tambahan 15% Diskaun.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.