Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Review Filem – Skyfall

Isnin lepas 29 Oktober 2012, MrJocko dijemput oleh pihak Nuffnang Malaysia ke Tayangan Perdana filem terbaru James Bond tahun 2012 dengan tajuk Skyfall. Apa itu Skyfall??? Cer teka,,, cer teka,,,
Oleh kerana cerita ni antara filem aksi yang ramai orang tunggu, kena pulak dengan ura-ura ini antara lakonan terakhir Daniel Craig sebagai James Bond, maka harus la datang untuk sama-sama saksikan filem ini di pawagam. Malam tu MrJocko ajak bro Nizam, member dari BNM.
Filem Skyfall bermula dengan aksi yang terus mendebarkan adrenalin penonton dengan aksi Bond mengejar pencuri Harddisk yang mempunyai senarai nama Agent Rahsia yang merisik memasuki kumpulan pengganas tertentu di serata dunia. Dalam aksi kejar mengejar dan pergaduhan itu, Bond terjatuh ke dalam sungai akibat tembakan dari rakan sekerja sendiri, Eve.
Dalam situasi yang genting, M sebagai ketua dalam organisasi perisikan British M16 terpaksa mengeluarkan surat kematian James Bond. Dalam masa yang sama, pusat operasi M16 diserang dengan letupan bom dan mereka tidak tahu siapa sebenarnya yang bertanggungjawab.
Bond yang bersembunyi akibat kemalangan tembakan tersebut, akhirnya kembali ke M16 untuk membantu M mencari siapa dalang di sebalik serangan bom tersebut. Tetapi sebelum memulakan tugas kembali, Bond di paksa untuk membuat Ujian Kecerdasan Fizikal dan Mental. 
Apa keputusan ujian kecerdasan dan fizikal Bond? Mampukah dia terus menjejak dalam pengeboman di M16? Siapa sebenary musuh M16? Jom ke pawagam, citer ni memang best. Ia membawa kita ke alam Bond dan Skyfall. :
Terima kasih Nuffnang dan GSC Midvalley atas pass Tayangan Perdana Skayfall.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.