Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Review Hotel Seri Malaysia Seremban

Jika anda ke Seremban dan memerlukan tempat penginapan yang selesa, berpatutan erta punyai status servis yang tersendiri, apa kata cuba untuk menginap di Hotel Seri Malaysia Seremban.

 

Hotel yang bertaraf 3 bintang ini, berada di lokasi dekat dengan bandar Seremban serta berdekatan dengan shopping complex seperti Terminal One Seremban, Terminal 1 Seremban, Muzium Negeri, serta Hospital Pakar Seremban.

 

 

Hotel Seri Malaysia Seremban

 

Hotel Seri Malaysia Seremban

 

Hotel Seri Malaysia Seremban

 

Hotel Seri Malaysia Seremban

 

Hotel Seri Malaysia Seremban

 

Hotel Seri Malaysia Seremban

 

Hotel Seri Malaysia Seremban

 

 

Hotel Seri Malaysia Seremban menawarkan tempat penginapan serta pakej sarapan pagi yang menarik serta  berpatutan. Anda boleh pilih untuk bili Superior, Deluxe ataupun family Room bersesuaian dengan budget anda. 

 

Ruang bilik yang agak luas, kemudahan bilik air yang besar serta servis bilik yang cepat memang antara tarikan utama di Seri Malaysia. Di sini juga, Wifi disediakan secara percuma di setiap bilik dan juga bilik mesyuarat. Berbaloi jika anda berada di sini, tidak perlu lagi risau pasal kemudahan internet. Guna sahaja wifi yang disediakan.

 

Hotel Seri Malaysia Seremban juga menawarkan pakej penginapan serta pakej meeting atau kursus di sini. Memandangkan di sini punya bilik meeting dan kursus yang terhad, tempahan awal amatlah diperlukan bagi memastikan pihak pelanggan mendapat apa yang mereka mahukan dengan harga yang menarik.

 

 

 

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.