Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Review Yes 4G ALTITUDE LTE Smartphone

Kali pertama YTL Corporation mengeluarkan smartphone mereka sendiri dan ia antara smartphone entry level terbaik setakat ini. Ikuti Review Yes 4G ALTITUDE LTE Smartphone di blog MrJocko secara ringkas. Maklumat lanjut boleh layari laman web rasmi www.yes.my/altitude 

Telefon pintar pertama dari YTL Corporation ini, Yes 4G Altitude direka untuk meningkatkan pengalaman penggunaan data 4G LTE anda. Ia mempunyai fungsi SIM Dual membolehkan anda memasang dua kad SIM.

Review Yes 4G ALTITUDE LTE Smartphone

Yes 4G Altitude Smartphone

Telefon Brand Yes 4G

Kelebihan smartphone ini, walaupun dijual dengan harga yang murah, tetapi ia mencapai standard kebanyakkan smartphone yang berada di ‘medium level’, luar expectation MrJocko sebagai smartphone entry level.

Dengan tawaran harga Yes 4G Altitude LTE dengan jualan runcit di Malaysia RM399 sahaja, tetapi kualiti suara melalui sokongan LTE yang jelas dan terang, bermakna anda akan menikmati panggilan yang sebenar.

Untuk yang selalu ada masalah dengan coverage rangkaian yang kurang jelas dan selalu tersekat-sekat suara, bila menggunakan fungsi LTE Suara ini, panggilan sudah pasti lebih jelas.

Yes 4G Altitude Smartphone

Yes 4G Altitude Smartphone Yes 4G Altitude Smartphone

Yes 4G Altitude Smartphone Yes 4G Altitude SmartphoneYes 4G Altitude Smartphone

Paling mudah untuk MrJocko kongsi, kualiti gambar dari smartphone Yes 4G Altitude ini mempunyai kualiti 8MP dengan f2.0 untuk memberikan kualiti gambar yang cantik, jauh melebihi dengan harga yang ditawarkan. Cukup berbaloi.

Bila di tambah dengan kelebihan LTE suara panggilan, skrin saiz 5″ dan juga Android 5.0, ia memang jauh meninggalkan smartphone setaraf dengan harganya.

Untuk anda yang mahukan sesuatu yang hebat, dapatkan Yes 4G Altitude LTE Smartphone secara PERCUMA apabila anda mendaftar pelan Yes 4G LTE Postpaid hari ini.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.