Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Rezeki ABE

Duk belek2 Harian Metro hari ni skali ternampak berita ni.


Itu la ABE (panggilan kitaorang kat dia). Dia ni, abg kepada classmate aku Mokhairul Syamzuri masa study SPM dulu. Dan Abe la yg introduce aku sewa umah murah area Taman Kosas masa tahun 2003. Banyak jugak la dia tolong aku. Masa aku nak meniaga TOM YAM dulu, dia jugak yg intro aku kat owner kedai yg nak sewakan gerai kat Pandan Jaya.

Lepas 2004 lama dah tak jumpa dia. Skali skala tgk dia dlm drama dan filem jer berlakon. Alih2 tadi baru perasan dia kuar paper Metro. Rezeki sungguh. Orang baik, ramai kawan dan rajin kerja. Patut la rezeki melimpah ruah.

Tahniah Abe. nanti bleh la kawe merasa naik CAMRY…

Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.