Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Roll Sushi With Aino Living

Aino Living, rangkaian jualan ‘lifestyle retail outlet’ yang mempunyai pelbagai pilihan produk dapur dan alatan di dapur menganjurkan Roll Sushi With Aino Living bertempat di outlet mereka Aino Living Desapark City. Aktiviti ‘memasak’ khas untuk anak-anak ini dianjurkan dalam usaha memupuk daya kreativiti anak-anak dalam perkembangan kreatif mereka seharian.

Kajian membuktikan bahawa permainan yang kreatif akan menghasilkan daya kesihatan pemikiran anak-anak secara semulajadi. Sebab ini, di Aino Living, mereka mempunyai pelbagai produk dapur dan alatan di dapur yang sesuai untuk kegunaan dewasa dan juga untuk anak-anak.

 

Roll Sushi with Aino Living

 

Roll Sushi with Aino Living

 

MrJocko sempat sertai Roll Sushi with Aino Living di Desa Parkcity bersama anak-anak MrJocko, Khalish dan Hasya. Kali ini, mereka akan ‘enjoy’ dalam kelas membuat Sushi yang dianjurkan oleh Aino Living bersama Guru Kelas Memasak Sushi dibawakan khas untuk program ini.

Ternyata, anak-anak di sini memang punyai daya kreatif mereka sendiri dan masing-masing sangat fokus dalam menyiapkan menu Sushi yang diajarkan kepada mereka. Khalish dan Hasya memang nampak sangat berminat dan semestinya sangat gembira dengan kelas Roll Sushi with Aino Living.

 

Roll Sushi with Aino Living Roll Sushi with Aino Living Roll Sushi with Aino Living

 

Anda boleh dapatkan pelbagai peralatan memasak untuk anak-anak ada di Aino Living dengan pelbagai range pilihan yang murah dan bersesuaian. Untuk info produk di Aino Living adalah produk berkualiti dan dipercayai sejak bertahun. Kualiti produk di Aino Living memenuhi standard piawaian antarabangsa yang ketat dan selamat untuk di gunakan.

 

Roll Sushi with Aino Living aino_living_kids_02 aino_living_kids_04

 

 

roll sushi with aino living 05 roll sushi with aino living 06 Roll Sushi with Aino Living roll sushi with aino living 09

Aktiviti menarik untuk kanak-kanak di Aino Living Desa Parkcity

Banyak koleksi untuk anak-anak terkini, terbaru dan terbaik untuk anda pilih di Aino Living One Utama atau Aino Living Desa Parkcity bermula 18 September yang lepas sehingga awal November 2015 dengan promosi harga diskaun yang menarik.

Sentiasa nantikan aktiviti menarik di Aino Living seperti Roll Sushi with AIno Living ini di mana anda boleh menghantar anak-anak untuk sertai aktiviti di Aino Living dengan penyertaan sebanyak RM50 sahaja dan kanak-kanak akan menerima sejumlah Goodies bernilai lebih dari RM100 setiap seorang. Wow!!!

Apa lagi, kunjungi Aino Living di One Utama atau Aino Living Desa Parkcity sekarang!!!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.