Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Running Man Race Start Musim 2 Di Malaysia Harga Tiket

ONE HD, saluran rasmi Running Man di Asia, dengan bangga mengumumkan Race Start Musim Kedua Race di Malaysia! Selepas kejayaan besar pada Race Start Musim Pertama di Singapura tahun lepas, ONE HD, bersama-sama dengan pelakon Running Man, bersedia untuk memeriahkan kembali ke rantau ini bermula dengan Malaysia (Nov 1), diikuti oleh Singapura (Nov 29) .
Sejak tayangan perdana di saluran ONE HD 3 tahun yang lepas, siri ini telah mencapai kedudukan penonton terbaik dan sebagai program No 1 di semua saluran TV berbayar di Singapura dan Malaysia.
Tahun ini, One HD akan mengumpul 4 ​​ahli daripada Running Man menerokai pelbagai bandar di Malaysia. Mereka ialah Kim Jong Kook, HaHa (Ha Dong Hoon), Song Ji Hyo dan Ji Suk Jin.
Harga Tiket Running Man in Malaysia November 2014
Tiket Running Man in Malaysia November 2014
Peminat boleh mengharapkan satu malam yang luar biasa serta aksi kelakar dan lucu sepanjang Running Man Race Start Musim Kedua ini. Ada pertunjukan selama 2 jam termasuk kombinasi menarik rivet komedi dan lagu persembahan oleh penyanyi di kalangan mereka.
Untuk menjadikan pertunjukkan ini terbaik, peminat terpilih boleh mendapat peluang untuk berkongsi pentas dengan bintang-bintang melalui permainan interaktif dan permainan khas.
“Berikutan kejayaan membanggakan daripada acara yang diadakan pada September lepas di Singapura, kami telah membuat keputusan untuk membawa ‘Running Man Race Start Musim 2’ ke Malaysia. Jadi lebih ramai peminat Running Man di Asia boleh menjadi sebahagian daripada pengalaman ini,” kata Lim Virginia, Naib Presiden Asia Content Network, Asia, Sony Pictures Televisyen.
Running Man Jelajah Asia di Malaysia 2014 akan berlangsung di Stadium Negara di Kuala Lumpur pada Sabtu, 1 NOVEMBER 2014. Tiket Running Man Malaysia akan dijual pada harga RM729 (VIP), RM499 (CAT 1), RM429 (CAT 2), RM299 (CAT 3 ) dan RM199 (CAT 4). Para pemegang Tiket VIP (RM729) akan menerima pas autograf eksklusif, di mana mereka akan mendapat peluang untuk bertemu dengan bintang Running Man di Malaysia secara dekat dan peribadi. Mereka berpeluang mendapatkan autograf dari bintang-bintang Running Man.
Maklumat lanjut mengenai sesi ‘Meet-And-Greet’ Running Man akan disediakan dalam masa yang akan diberitahu kelak
Running Man Race Start Musim 2 di Malaysia dengan bangganya dibawakan oleh ONE HD, dengan sokongan penaja minuman tenaga Red Bull No.1 di Malaysia.
Untuk mengetahui perkembangan terbaru mengenai ‘Running Man Race Start Musim 2’ di Singapura dan Malaysia daripada Running Man Fan Meeting Asia Tour 2014, nantikannya di
saluran ONE HD di Astro Ch 393.
Layari laman web ONE HD (www.onetvasia.com) atau ikuti ONE HD Facebook (www.facebook.com/ONETVASIA) dan akaun Twitter (www.twitter.com/ONEtvasia).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.