Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Rush Hour

Rupernya baru aku prasan, just another 5 days, before March, aku nak pindah. Byk brg yg blum aku kemas. Nak tak nak semlm aku tpaksa pegi cari brg lagi kat IKEA. Kat situ bukannya kedai yg terbaik, cuma its hav lots of choice and DIY package. Tinggal lagi, kena kreatif skit jer. Lepas kej trus aku gerak ke sana. Luckily, IKEA having a Krazy Sale. Rasanye baru last week aku tgk satu set lampu tu RM179, tp smlm, unbelievable cuma RM59. Aper lagi, angkat trus. Sedar tak sedar abis bratus jugak semalam.
Tadi, lunch hour aku ajak nizam pegi hantar brg2 yg aku beli semlm. Esok semua aku dah set ngan handyman nak pasang semua lampu dan kipas. Duit lagi… Masuk jer floor area rumah aku, berdentum-dentam bunyi kontraktor buat reno. Abis di pecahkan dinding dlm. Sayang lak aku tgk. Aku Xnak wat lagi. Just let it be like that for another 1 or 2 yrs, then baru la reno. So far, I think, I only need to be creativ to make-up my condo. Lagipon Nizam ader, dari tadi lagi potpet suruh aku cat Focus Wall kaler tu, Bedroom kaler ni, lampu letak situ, rak buku letak sana, peh!!! gaya cam Eric Casa Impian. Nasib baik la kepala nko tak botak Zam,,, So, balik rumah ni, nak kena beli another 3 lamps, dan 3 tin cat. Esok semua nak kasi setel. ader ke minggu lepas cat dinding tu tak abis. Senang pasni boleh concentrate wat benda lain. On my mind, I’ll never have time to rest this week. No golfing, no fishing, no go-karting, no futsalling and no paint-balling…he he he
8 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.