Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Saiz Katil Coach ADNS Dalam Keretapi KTM

Ni adalah gambar lama sewaktu MrJocko join trip Apau dari Kuala Lumpur ke Dabong, Kelantan. Masa tu kami naik Coach Katil ADNS dan harga masa tu kalau tak silap sekitar RM54 bagi coach katil bawah dan RM48 bagi coach katil atas.
Walaupun nampak macam kecik, tetapi sebenarnya size katil coach ADNS ni amat la selesa. Untuk saiz dewasa macam MrJocko ni, menaiki keretapi dari KL ke Kelantan dan menggunakan coach katil memang best. Buleh layan laptop, ipad atau nak tidur terus pun memang ok. Lagipun, tingkap tepi katil memberikan pemandangan yang sangat cantik bila awal pagi. 
Kalau perjalanan dari Kuala Lumpur sehingga ke Kelantan, memang selesa sangat-sangat ambik coach katil ADNS ini.
Next time, teringin nak naik keretapi KTM ni dari KL ke Perlis pulak. Ambik pakej satu keluarga, mesti best 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.