Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Samsung Electronics Melancarkan Galaxy A71 dan Galaxy A51

Samsung Electronics Melancarkan Galaxy A71 dan Galaxy A51, penambahan terbaru kepada keluarga siri Galaxy A. Dibina untuk membawa inovasi bermakna dan pengalaman mudah alih yang hebat kepada semua orang, Galaxy A71 dan Galaxy A51 dipenuhi dengan ciri-ciri yang dipertingkatkan: bateri yang lebih tahan lama untuk bersaing dengan gaya hidup sibuk anda, kamera yang lebih bijak untuk membantu menangkap dunia seperti yang anda lihat dan Paparan Infinity-O yang memberikan pengalaman visual tanpa gangguan.

“Kami teruja untuk membina portfolio Galaxy A yang berjaya dengan Galaxy A71 dan Galaxy A51. Sejak dilancarkan tahun lepas, siri Galaxy A telah menjadi salah satu rangkaian telefon pintar yang paling disukai. Galaxy A71 baru dan Galaxy A51 terus menawarkan inovasi penting yang dikasihi orang, “kata YeonJeong Kim, Naib Presiden, Ketua Perancangan Produk Perniagaan Komunikasi Bergerak Kumpulan Inovatif di Samsung Electronics. “Kami tahu bahawa orang mahu peranti yang kelihatan baik, bertahan lebih lama dan menangkap setiap pengalaman kerana ia berlaku dan kami berbangga untuk terus menyampaikan keperluan tersebut dengan peranti Galaxy A terbaru.”

Baca : Model Terbaru Telefon Pintar Jenama Samsung Malaysia

 


Samsung Electronics melancarkan Galaxy A71 dan Galaxy A51

Samsung Electronics Melancarkan Galaxy A71 Galaxy A51 copy

Samsung_Galaxy_A51

Pengalaman Kamera Lanjutan
Dengan empat kamera teratas, model samsung galaxy ini dibina untuk menangkap detik-detik dalam kehidupan yang paling penting. Memaparkan kamera utama, kamera Ultra Wide, Makro dan Kedalaman, digabungkan dengan ciri-ciri pintar, telefon pintar Galaxy membolehkan anda menangkap hampir apa sahaja yang anda alami dengan terperinci dan skala yang menakjubkan.

Foto-foto utama kamera memaparkan imej yang menakjubkan dengan kamera 64-megapiksel pada Galaxy A71, dan kamera 48 megapiksel pada Galaxy A51. Mengambil gambar yang tajam dan jelas, kamera ini akan membolehkan anda memancing gambar terbaik – siang atau malam. Kamera Ultra Wide mempunyai lensa sudut 123o, memberikan anda visi persisian yang sama seperti mata manusia dan jika pukulan memerlukannya, fungsi suis pintar mengesyorkan Wide Shot dan secara automatik menghidupkannya untuk anda. Kamera Makro membawa objek ke fokus jelas kristal untuk menangkap setiap butiran terakhir manakala kamera Kedalaman membolehkan mata pelajaran anda menonjol menggunakan kesan Live Focus.

Rakaman Video Berkualiti Tinggi
Dengan Video Super Steady anda kini boleh menembak video yang lancar dan stabil dalam sebarang pengembaraan. Video Super Steady membuang goncangan kamera sama ada anda sedang menangkap video objek bergerak atau anda bergerak sendiri dengan peranti itu di tangan anda. Walaupun anda sedang berjalan, mendaki atau mengejar haiwan peliharaan anda, Video Super Steady akan membantu anda menangkap masa ini dengan sempurna.

Paparan Visual Tidak terganggu
Kedua-dua Galaxy ini menawarkan paparan Infinity-O dari segi super AMOLED. Dengan saiz skrin 6.7 inci atau 6.5 inci, paparan memberikan pengalaman yang luas dan mendalam – melupakan dunia di sekeliling anda dan menonton pertunjukan atau permainan kegemaran anda di salah satu skrin mudah alih Samsung yang terbesar lagi.

Tetap Berhubungan Lebih Lama
Galaxy A71 dan Galaxy A51 datang dengan bateri 4,500 mAh dan 4,000 mAh yang besar sehingga anda boleh menggunakan telefon anda lebih lama sepanjang hari. Dengan keupayaan mengecas 25W dan 15W yang anda jangkakan dari telefon pintar Galaxy, anda tidak akan menjadi telefon lama anda apabila memerlukan rangsangan untuk mengisi semula.

Kedua-dua model galaxy ini juga menyediakan akses kepada aplikasi dan aplikasi pintar ekosistem Samsung termasuk Bixby (Visi, Mod Lens, Rutin), Samsung Pay, Samsung Health. Peranti ini juga dilindungi dengan platform keselamatan gred pertahanan Samsung Knox.

Untuk maklumat lanjut mengenai Galaxy A71 dan Galaxy A51, sila layari:
https://www.samsung.com/my/ dan https://news.samsung.com/my/.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.