Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Samsung Galaxy A7 Punyai 3 Kamera Belakang

Samsung Electronics Ltd mengumumkan smartphone baru Galaxy A7, tambahan terbaru kepada keluarga siri Galaxy A. Samsung Galaxy A7 Punyai 3 Kamera Belakang yang hebat. Dengan reka bentuk anggun, Galaxy A7 yang inovatif adalah peranti utama untuk kehidupan di mana sahaja.

Samsung komited untuk memberikan inovasi bermakna kepada semua pengguna di seluruh keluarga Galaxy, tidak kira siapa mereka atau di mana mereka berada di dunia. Sebab itu Samsung teruja untuk memperkenalkan ciri-ciri baru yang inovatif kepada siri A dengan Galaxy A7, satu peranti praktikal tetapi kuat yang dibina untuk membantu menjadikan setiap hari pengguna, menjadi mudah dan luar biasa.

Samsung Galaxy A7 Punyai 3 Kamera Belakang
 

Samsung-Galaxy-A7-2018-1 copy

Apa yang menarik tentang Samsung Galaxy A7 ini?

Snap dan berkongsi pengalaman dengan kamera triple berkuasa Galaxy A7;
• Jangan sekali-kali terlepas dengan pandangan Lebar 120° Ultra Wide dengan kualiti gambar bersaiz 8MP. Dengan sudut tontonan yang sama seperti mata manusia, Galaxy A7 menangkap dunia dengan tepat seperti yang anda lihat untuk foto lebar sudut tanpa batasan.

• Dengan 3 Lensa Kamera dan Lebar 24MP, ciri Fokus Langsung Galaxy A7 membolehkan pengguna mengawal kedalaman bidang dengan membolehkan menyesuaikan kesan ‘bokeh’ untuk membuat foto yang menakjubkan.

• Dapatkan foto jelas dan terang di kedua-dua keadaan terang dan cahaya rendah. Lensa 24MP Galaxy A7 secara automatik membolehkan lebih banyak cahaya dengan menggabungkan empat piksel ke satu piksel dalam keadaan cahaya yang rendah.

• Galaxy A7 mengeluarkan gambar yang terbaik dalam apa yang dilihatnya. Memaparkan Pengoptimuman Pemandangan Pintar Samsung, kamera Galaxy A7 mengkategorikan subjek anda dan menyesuaikan warna, kontras dan kecerahan untuk mengoptimumkan kualiti imej serta-merta.
 

Samsung Galaxy A7 Punyai 3 Kamera Belakang 1

Samsung Galaxy A7 Punyai 3 Kamera Belakang 1

Samsung Galaxy A7 Punyai 3 Kamera Belakang 1

Hasil gambar lebih terang dan cerah, selfie yang jelas setiap saat sepanjang hari dan jangan risau mencari pencahayaan kerana dengan kamera depan 24MP Galaxy A7 dan flash LED laras, ia sangat mudah. Ambil gambar diri sendiri dengan bokeh guna Selfie Focus. Kualiti, menyamai pencahayaan studio profesional dengan Mod Pencahayaan Pro.

Samsung Galaxy A7 2018 ini punyai paparan Super AMOLED 6.0 inci, membolehkan anda mengalami dan berkongsi dunia seperti yang anda lihat. Tambahan lagi, Paparan Infiniti Samsung membuat tontonan yang tidak terganggu. Galaxy A7 juga menyokong teknologi bunyi Dolby Atmos®, yang membawa hiburan ke kehidupan melalui audio bergerak di sekeliling anda.

Samsung Galaxy A7 2018 tersedia dalam tiga warna yang bergaya untuk menyesuaikan gaya peribadi anda iaitu biru, hitam dan emas. Direka untuk menjadikan kehidupan lebih mudah, Galaxy A7 dilengkapi dengan Bixby, Samsung Pay dan Samsung Health.

Galaxy A7 akan tersedia di pasaran Eropah dan Asia dalam masa yang terdekat. Pada 11 Oktober 2018 nanti, Samsung Electronics akan mengalu-alukan ahli baharu ini ke dalam keluarga Galaxy. Untuk meraikan pelancaran peranti yang akan datang, syarikat itu menganjurkan ‘Samsung A Galaxy Event’ pada 11 Oktober 2018 jam 5:00 petang (MYT).

Untuk maklumat lanjut mengenai Galaxy A7, lawati:
http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy atau www.samsung.com/galaxy

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.