Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Fungsi Terbaik Samsung Galaxy Fit2 Auto Detects Workout

Ini gadget paling sesuai untuk semua. Sebab, ia mempunyai fungsi terbaik Samsung Galaxy Fit2 Auto Detects Workout. umpama pepatah, “If you can’t measure it, you can’t improve it”, yang sering dipetik oleh Peter Drucker mengenai pengurusan perniagaan. Teori ini juga boleh digunakan dalam mencapai matlamat kesihatan. Anda tidak boleh menambah baik perkara yang anda tidak tahu. Itulah sebabnya, Galaxy Fit2 adalah alat penting untuk menjejaki kemajuan aktiviti seharian anda. Samsung, menyediakan gajet ini untuk memotivasikan semua penggunanya ke arah gaya hidup yang lebih sihat.

Disesuaikan untuk memperkasakan anda untuk menjadi produktif setiap hari, Galaxy Fit2 padat dengan pelbagai fungsi yang cekap, termasuk penjejakan senaman automatik, pengurusan tekanan, pernafasan kesedaran, pemantauan corak tidur, peringatan mencuci tangan dan ketersambungan kawalan yang lancar ke telefon Galaxy, semua di hujung jari anda.

Baca : Review Samsung Galaxy Watch4

Samsung Galaxy Fit2 Auto Detects Workout

 


Fungsi Terbaik Samsung Galaxy Fit2 Auto Detects Workout

Samsung Galaxy Fit2 Auto Detects Workout
 

Sama ada anda seorang atlet berpengalaman atau orang baru kecergasan, anda boleh mengoptimumkan senaman anda dengan mudah dengan pengesanan automatik Galaxy Fit2 pada lima aktiviti khusus – Berlari, Berjalan, Senaman Dinamik, Jurulatih Elips dan Mesin Mendayung – kadar denyutan jantung, kalori terbakar, langkah yang diambil , tempoh senaman dan banyak lagi dengan gangguan yang minimum. Ia adalah langkah anda. Anda tidak perlu risau tentang mengecasnya secara berterusan juga kerana Galaxy Fit2 akan dapat bertahan lebih lama daripada senaman epik anda yang paling lama sehingga 21 hari dengan bateri 159mAhnya!

Walaupun kita sudah berada di tahun 2022, menjaga keselamatan diri daripada virus COVID-19 masih menjadi tanggungjawab kita. Peringatan mencuci tangan Galaxy Fit2 berguna untuk memastikan anda sentiasa menjaga kebersihan diri anda. Jadi, sediakannya untuk memaklumkan anda pada selang masa yang tetap. Semasa anda mencuci tangan, ia akan memberi anda pemasa kira detik yang mesra, menjimatkan anda daripada menyanyikan lagu hari jadi untuk diri sendiri dan memastikan anda menyelesaikan kerja mencuci tangan yang betul.
 

Samsung Galaxy Fit2 Auto Detects Workout

Samsung Galaxy Fit2 Auto Detects Workout

Samsung Galaxy Fit2 Auto Detects Workout
 

Aktiviti yang padat masakini perlu kita susun sebaiknya. Kita seharusnya perlu berurusan dengan kesemua kerja-kerja seharian dengan baik tanpa menyebabkan anda kehilangan jejak kesihatan mental anda. Untuk itu, Galaxy Fit2 hadir untuk membantu anda mengambil langkah positif ke arah minda bebas tekanan. Alat pengesan tekanan automatik akan sentiasa memantau tahap tekanan anda dan mengingatkan anda untuk menarik nafas panjang apabila badan anda memerlukannya. Jadi, apabila anda mengalami banyak tekanan, apa yang anda perlu lakukan ialah membenarkan diri anda berehat dan biarkan senaman pernafasan membawa anda kembali fokus, berpusat dan berhubung.

Selain penjejakan kecergasan, adakah anda tahu bahawa Galaxy Fit2 boleh melakukan peretasan kehidupan yang hebat pada pergelangan tangan anda? Gandingkan Galaxy Fit2 dengan peranti Galaxy anda, anda boleh menikmati pelbagai kemudahan seperti jam tangan pintar pada penjejak kecergasan ini juga! Anda boleh menyemak pemberitahuan dengan mudah, mengawal muzik anda dan menghantar balasan mesej yang dipratakrif pantas dan banyak lagi – semuanya tanpa perlu mengangkat telefon anda.

Menggabungkan fungsi penjejakan kecergasan dan jam tangan pintar menjadi jalur anggun, Samsung Fit2 menawarkan produktiviti sepanjang hari yang anda perlukan dalam keselesaan dan gaya, pada hanya RM179.

Miliki Galaxy Fit2 di sini hari ini: https://www.samsung.com/my/watches/galaxy-fit/galaxy-fit2-black-bluetooth-sm-r220nzkaxme/buy/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.