Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Koleksi Terbaru J Series Samsung Galaxy J8 Dan Galaxy J6 Di Malaysia

Mengumumkan ketibaan Koleksi Terbaru J Series Samsung Galaxy J8 Dan Galaxy J6 Di Malaysia. Ia antara model J Series yang menjadi pilihan ramai pengguna remaja kerana harga dan kualiti smartphone Samsung yang berbaloi untuk dimilikki.

Difahamkan bahawa generasi pengguna telefon pintar generasi moden sering menuntut peranti yang akan bertindak sebagai tingkap ke dunia mereka – instrumen yang akan membantu mereka menyatakan diri mereka dan menjaga mereka dihiburkan dalam masa mereka sendiri. Sama ada mereka melalui suapan media sosial atau video streaming mereka, paparan yang luas menawarkan pengguna lebih banyak kebebasan untuk selesa menggunakan apa-apa kandungan yang mereka mahu, apabila mereka mahu.

Samsung Galaxy J8 Dan Galaxy J6 Di Malaysia
 

Samsung Galaxy J8 dan Galaxy J6 Di Malaysia
 

Masukkan siri Galaxy J baru, yang mempunyai paparan yang luar biasa yang akan bertindak sebagai tetingkap baru kepada pengguna dunia. Sejak skrin berwarna memasuki pasaran, telefon pintar telah menjadikan kehidupan jadi bertenaga tetapi sekarang, kehidupan boleh menjadi lebih banyak lagi berwarna-warni dengan peranti terbaru Samsung, Galaxy J8 dan J6!

“Di Samsung, usaha berterusan kami adalah untuk mewujudkan produk yang akan memperkayakan kehidupan pengguna. Galaxy J8 dan J6, yang dilengkapi dengan peningkatan yang menarik untuk paparan, fungsi kamera dan prestasi, pasti akan memenuhi keperluan dan membawa nilai kepada pengguna telefon pintar muda. Kami yakin bahawa dengan ciri-ciri yang ditawarkan, Galaxy J8 dan J6 pasti menjadi sahabat yang ideal yang boleh bergantung kepada kebanyakan orang pada hari mereka, “kata Yoonsoo Kim, Presiden Samsung Malaysia Electronics.
 

New Samsung Galaxy J8 and J6
 

Samsung Galaxy J8 (6 inci HD+) dan Samsung Galaxy J6 (5.6 inci HD+) dilengkapi dengan teknologi paparan Super AMOLED Samsung, memberikan pengguna 15% lebih banyak ruang paparan tanpa menjejaskan saiz keseluruhan mereka. Paparan Infiniti dibuat daripada polikarbonat premium dan direka secara ergonomik untuk memberikan pengguna cengkaman yang lebih selesa untuk menikmati filem dan permainan.

Kamera hadapan lanjutan dari Galaxy J8 (16MP f1.9) dan J6 (8MP f1.9) mempunyai kamera mudah alih yang sesuai setiap hari, jadi jurugambar amatur boleh membuat tembakan yang cantik pada bila-bila masa. Untuk menghasilkan imej yang menonjol di media sosial, Galaxy J8 menawarkan persediaan kamera belakang dua baru (16MP f1.7 + 5MP f1.9) untuk menyampaikan pengalaman kamera yang unik. Dengan ciri unggulan Samsung ‘Live Focus’, para pengguna dapat dengan mudah menyesuaikan kesan ‘bokeh’ sebelum dan selepas gambar diambil.

Kedua-dua Galaxy J8 dan Galaxy J6 mengintegrasikan fokus selfie masa nyata dan flash LED Front, supaya pengguna boleh merakam selfies bergaya hari atau malam. Di samping itu, pelekat AR membolehkan pengguna untuk benar-benar memperibadikan gambar yang mereka ambil dan serta-merta berkongsi dengan rakan-rakan dan keluarga mereka.

Di luar kamera yang lebih baik dan reka bentuk yang bergaya, Galaxy J8 dan Galaxy J6 dapat menyampaikan prestasi yang hebat, dari prosesor Octa-core mereka. Selain itu, mereka mempunyai kapasiti penyimpanan 32GB, yang boleh diperkembangkan sehingga 256GB, dan memori RAM 3GB.

Galaxy J8 dan Galaxy J6 yang baru boleh didapati di semua kedai Samsung Experience dan Samsung Malaysia Online Store pada harga runcit yang disyorkan masing-masing pada harga RM999 dan RM749. Kedua-dua peranti ini juga boleh didapati dalam tiga varian warna iaitu Ungu, Hitam & Emas yang sesuai dengan gaya peribadi anda.

Untuk maklumat lanjut mengenai Galaxy J8 dan Galaxy J6, sila lawati pautan ini: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-j8-j810/ dan https: //www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-j6-j600/.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.