Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Review Telefon Samsung Galaxy Note9 Lavender Purple

Diilhamkan oleh pemandangan yang terkenal dari cityscape yang penuh dengan emosi manusia, Samsung Malaysia Electronics memperkenalkan koleksi warna terbaru dalam Samsung Galaxy Note9 Lavender Purple; warna kreatif, satu jenis smartphone yang ditakrifkan semula sebagai naungan mistik yang memberi pengguna aura dan daya tarikan yang menarik.

Model Galaxy Note9 Lavender Purple (Lavender Purple) ini antara warna yang dikatakan menjadi pilihan ramai peminat smartphone, kerana warnanya yang edisi terhad. Tidak dengan warna biasa seperti hitam, kelabu dan juga warna biru, warna ungu ini dijangka menjadi salah satu koleksi warna yang terbaik dari Samsung.

Samsung Galaxy Note9 Lavender Purple

Samsung Galaxy Note9 Lavender Purple
 
Edisi smartphone Samsung Galaxy Note9 Lavender Purple dengan kapasiti storan memori 512GB kini boleh didapati di Malaysia untuk masa yang terhad sahaja. Mulai sekarang hingga 30 November 2018, pengguna boleh membeli unit di kedai outlet Samsung yang terpilih serta pusat jualan yang diberi kuasa.

Lebih menarik untuk promosi pembelian Galaxy Note9 Lavender Purple ini, mereka yang membeli unit Galaxy Note9 ungu ini berhak mendapat kad microSD 512GB secara Percuma, bernilai RM1,199. Storan tambahan ini akan membolehkan pembeli menikmati storan sehingga saiz 1TB.

samsung galaxy note9 ungu 03
 
Dibina untuk generasi baru pencapaian, Samsung Galaxy Note9 berjanji untuk membuka dunia kemungkinan melalui ciri-ciri kuatnya yang termasuk kuasa pemprosesan pantas, sistem kamera canggih dan bateri yang tahan lama.
 
Untuk maklumat lanjut mengenai edisi Galaxy Note9 Lavender Purple (512GB), sila lawati pautan Samsung Galaxy Note9 Lavender Purple.

Baca tentang Pelancaran Galaxy Note9 di Malaysia dan juga Unboxing Galaxy Note9 Midnight Black untuk informasi tambahan bagi peminat smartphone siri Galaxy Note.

Harga jualan runcit Galaxy Note9 di Malaysia bermula dengan harga RM3,699.

Untuk yang nak tahu apa yang ada dalam setiap kotak telefon pintar Galaxy Note9, bolh semak senarai di sini :

1. Peranti
2. S Pen
3. USB cable
4. AKG Earphone
5. Ejection pin
6. USB power adaptor
7. USB connector
8. Pen nibs
9. Tweezer
10. Clear cover case
11. Quick start guide
12. USB connector leaflet

Walau bagaimanapun, apa yang terkandung di dalam kotak telefon pintar Samsung Galaxy Note9 akan berbeza mengikut negara, kawasan dan juga pengendali penyedia perkhidmatan (jika ada).

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.