• Wed. Oct 4th, 2023

Tempahan Awal Samsung Galaxy S5 Di Lazada

Photo%252020140323143252

Samsung Galaxy S5 akan dilancarkan di Malaysia pada 27 Mac 2014, tetapi sekarang anda boleh membuat tempahan awal satu unit Galaxy S5 sebelum orang lain. Peruncit dalam talian Lazada kini hanya menerima tempahan untuk sama ada warna Hitam dan unit warna White Galaxy S5 yang disenaraikan pada harga RM2,399.

Sebagai promo pra pesanan awal, Lazada juga memberikan diskaun RM100 tambahan dengan kod baucar istimewa mereka. Seperti apa yang kita lihat pada halaman pra-pendaftaran Celcom, Galaxy S5 yang ditawarkan datang dengan kapasiti storage dalaman 16GB.

Samsung Galaxy S5 di Lazada
Samsung Galaxy S5 di Lazada

Jika anda sedang mencari untuk menjadi yang pertama untuk memegang Samsung Galaxy S5, tempah awal Samsung Galaxy S5 di Lazada dan anda mungkin perlu menunggu seketika kerana penghantaran dijadualkan pada 15 April. Ini adalah beberapa hari selepas tarikh 11 April 2014, tarikh ketersediaan antarabangsanya untuk unit tersebut.

Samsung Malaysia dijangka menawarkan pra-pesanan melalui peniaga rakan kongsi elit mereka pada akhir minggu ini dan ini mungkin boleh menjadi alternatif yang lebih cepat untuk mendapatkan satu unit.

Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran awal Samsung Galaxy S5 di Lazada, pergilah ke laman produk Lazada Galaxy S5.

Glamorous MrJocko

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.