Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition Harga RM4,099

Inspirasi dari kisah Jutawan Genius dan dermawan yang menjadi adiwira harapan penduduk Gotham City kini datang dalam bentuk edisi terhad telefon pintar Samsung Galaxy S7 Injustice Edition dalam versi eksklusif dan terhad. Dengan kerjasama Warner Bros, Interactive Entertainment dan DC Entertainment, dengan bangga Samsung Malaysia Electronics mengumumkan bahawa sejumlah 500 unit Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition akan tiba di negara Malaysia pada 17 Jun 2016.

Telefon pintar Galaxy S7 edge Injustice Edition dilengkapi dengan warna hitam, disusuli  dengan kombinasi warna emas diperincikan dengan lambang ikonik Batman di belakang, yang diilhamkan oleh Batman DC Comics. Set ini datang dengan tambahan satu unit terhad Gear VR (Black Edition), Cover Telefon Belakang (Injustice Edition) dan juga kandungan eksklusif serta baucar servis.

Baca : Samsung Galaxy S6 Edge Telefon Yang Sangat Cantik

 


Harga Telefon Pintar Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition

Galaxy-S7-edge-injustice-edition

 

“Pada Samsung, kami sentiasa berusaha untuk memberikan pengalaman top-of-the-line mudah alih yang unik dan kali ini, kami teruja untuk membawa Ketidakadilan edisi eksklusif kami pinggir Galaxy S7 kepada rakyat Malaysia! Dengan API Vulcan sebagai salah satu ciri-ciri utama pinggir Samsung Galaxy S7, perkongsian ini hanya menguatkan lagi komitmen kami untuk meningkatkan pengalaman permainan mudah alih untuk pengguna, “kata Lee Jui Siang, Naib Presiden Mobile dan Unit Perniagaan IT, Samsung Malaysia Electronics .

Juga untuk memperingati ulang tahun ketiga permainan mudah alih yang popular, “Injustice : Gods Among Us’, syarikat datang bersama-sama untuk membawa teknologi Samsung dan salah satu daripada watak-watak utama permainan, Batman, dalam lembut, telefon pintar berprestasi tinggi.

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition Harga RM4,099 Galaxy-S7-edge-Injustice-Edition-04 Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition Harga RM4,099 Galaxy-S7-edge-Injustice-Edition-07 Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition Harga RM4,099

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition Harga RM4,099

Dibangunkan dari bawah ke atas oleh memenangi anugerah NetherRealm Studios, Ketidakadilan yang: Gods Antara Kami permainan mudah alih menyampaikan grafik yang menakjubkan dan pengalaman pertempuran permainan benar-benar unik. Permainan ini mempunyai mekanik kad koleksi dan terlibat pemain dalam tag pasukan tempur 3-on-3 yang mempunyai banyak watak-watak yang paling ikonik DC. Ketidakadilan ini: Gods Antara Kami permainan boleh didapati sebagai muat turun percuma di Google Play.

The Galaxy S7 set kelebihan Ketidakadilan Edition disediakan untuk pesanan dalam talian bermula jam 10 pagi, 17 Jun 2016 pada harga runcit yang disyorkan daripada RM4,099 (termasuk 6% GST) di http://www.samsung.com/my/gs7injustice.

Online Mekanik Pembelian

Akses http://www.samsung.com/my/gs7injustice untuk memerintahkan talian dari pukul 10 pagi dan seterusnya pada 17 Jun 2016.
Mendaftar butiran hubungan dengan pilihan Samsung Experience Store untuk koleksi.
Buat pembayaran deposit sebanyak RM500 melalui PayPal (sila hubungi bank pengeluar anda untuk memastikan transaksi dalam talian tidak dihalang).
Mengumpul Galaxy S7 tepi Ketidakadilan Edition anda ditetapkan pada hari pengambilan disediakan setelah tamat pesanan dalam talian.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk, sila layari http://www.samsung.com/global/galaxy/events/injustice.

* Nikmati ‘Ketidakadilan’ bernilai permainan kredit USD $ 100 dan kandungan Oculus VR bernilai baucar USD $ 50 dengan setiap pembelian Galaxy S7 tepi Ketidakadilan set Edition.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.