Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Samsung Perkenal Twin Cooling Plus Untuk Peti Ais

Pada hari ini, ramai pengguna bermimpi untuk memiliki sebuah peti sejuk yang menyimpan makanan lebih segar lebih lama. Mereka impikan peti sejuk mereka terbaik untuk menjadi bebas bau, fleksibel dari segi penggunaan ruang dan cekap tenaga. Samsung Perkenal Twin Cooling Plus Untuk Peti Ais. Jenama Samsung hari ini memperkenalkan dua pintu mereka RT7000 Peti sejuk dengan Twin Cooling Plus teknologi ™. Dipratonton bulan lepas di Samsung Asia Forum Tenggara 2016 yang diadakan di Kuala Lumpur, Samsung terus berusaha untuk membawa ciri-ciri terbaik dan peralatan rumah top-of-the-line kepada setiap isi rumah.

“Sebagai jenama elektronik pengguna yang terkemuka di dunia, kita mendengar kepada pengguna dan inovasi produk kami berdasarkan keperluan dan tuntutan mereka. Kami bercakap dengan pemilik rumah dan menyedari bahawa banyak rindu untuk peti sejuk yang serba boleh, jimat tenaga dan menjamin kesegaran optimum. Berdasarkan pandangan ini, kami mengambil ia atas diri kita untuk mewujudkan dua pintu RT7000 Peti sejuk dengan Twin Cooling Plus teknologi ™ untuk menyampaikan pengalaman pengguna yang terbaik, “Jimmy Tan, Ketua Elektronik Pengguna, Samsung Malaysia Electronics.

http://www.samsung.com/my/refrigerators/top-mount-freezer-rt62k7050bs/

Sehingga dua pintu RT7000 Peti sejuk, peti sejuk atas yang dipasang menghadapi cabaran menjaga makanan segar dan bebas bau kerana perkongsian yang penyejat tunggal antara peti sejuk dan penyejuk beku bahagian. Hasilnya, campuran bau berlaku antara kedua-dua petak, yang memberi kesan kesegaran dan rasa makanan yang disimpan dalam peti sejuk. Dengan teknologi Cooling PlusTM Twin, kedua-dua pintu RT7000 Peti sejuk mempunyai sistem penyejukan bebas dengan dua katering aliran udara berasingan untuk petak masing-masing – ini menghalang aliran silang bau, mengekalkan rasa semula jadi makanan.

samsung twin cooling plus 01 copy

Samsung Perkenal Twin Cooling Plus Untuk Peti Ais

The Twin teknologi Cooling PlusTM memastikan tahap kelembapan yang optimum berterusan dan suhu ideal. Dengan tahap kelembapan sehingga 70% di dalam peti sejuk, buah-buahan dan sayur-sayuran tidak lagi memerlukan kotak sayuran khusus atau pembalut tambahan untuk mengekalkan krisis dan keadaan segar, walaupun hari selepas pembelian mereka. Ciri ini membolehkan keseluruhan peti sejuk untuk digunakan sebagai sayur-sayuran dan buah-buahan kotak, meningkatkan kapasiti simpanan. Home-pemilik tidak lagi perlu bimbang tentang pengeringan makanan di dalam peti sejuk.

Kedua-dua pintu RT7000 Peti sejuk adalah sesuai untuk setiap keluarga dan memenuhi keperluan yang berbeza dan gaya hidup, terima kasih kepada ciri penukaran pintar mereka. Dengan lima mod pandangan tersedia (mod biasa, mod penjimatan tenaga, mod bercuti, mod peti sejuk-max, dan mod peti sejuk mini), teknologi ini membolehkan penggunaan yang lebih cekap. Mod yang berbeza merujuk kepada tatacara peti sejuk dan penyejuk beku petak; di mana setiap petak boleh ditukar untuk mempunyai tetapan yang sama seperti yang lain, atau petak yang boleh benar-benar sia-sia. Pemilik manfaat dengan menyimpan lebih banyak tenaga, mengalami lebih banyak fleksibiliti dalam penggunaan ruang dan mendapat lebih kawalan ke atas peti sejuk mereka.

Untuk menambah ke penyesuaian di peti sejuk, ciri CoolSelect Plus membolehkan tetapan suhu yang berbeza bergantung kepada keperluan keluarga; di mana suhu petak peti sejuk boleh diselaraskan agar lebih sesuai dengan apa yang sedang disimpan.

samsung twin cooling plus 02 samsung twin cooling plus 03 samsung twin cooling plus 04

Samsung twin cooling plus

Kedua-dua pintu RT7000 Peti sejuk dibina sebagai tempat penyimpanan bahan-bahan segar; dengan itu, RT7000 Peti sejuk datang dalam sembilan kapasiti yang berlainan. Tanpa mengira saiz isi rumah, peti sejuk terbaru Samsung boleh dengan mudah menyimpan bernilai seminggu daripada membeli barangan runcit untuk seisi keluarga. Lanjutan daripada kapasiti yang besar adalah ciri Big Guard dalam peti sejuk di mana petak pintu dibina untuk memegang barang-barang yang lebih besar seperti botol susu gelen dan kotak jus besar.

Bersempena dengan pelancaran baru dua pintu Samsung RT7000 Peti sejuk dengan Twin Cooling Plus teknologi ™, pengguna boleh menikmati Promosi Hari Ibu Bapa pada minggu panjang peralatan roadshow digital diadakan di 1 Utama Shopping Centre a. Peti sejuk baru juga boleh didapati di semua kedai-kedai Samsung dan pengedar sah dipilih pada harga runcit yang disyorkan bermula dari RM 1699 – RM 3599.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.