Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Samsung Malaysia Perkenalkan Galaxy S21 FE 5G Tahun 2022

Samsung Malaysia Perkenalkan Galaxy S21 FE 5G Tahun 2022 ke siri Galaxy S21. Model S21 FE 5G ialah telefon pintar yang memberikan ciri premium Galaxy S21 kegemaran peminat terpilih dalam pakej yang lengkap untuk memperkasakan orang ramai meneroka dan mengekspresikan diri mereka. Ia dilengkapi dengan beberapa aspek Galaxy S21 yang paling disukai — reka bentuk yang menarik perhatian, prestasi berkuasa, kamera pro-gred dan ketersambungan ekosistem yang lancar.

“Di Samsung, kami memberi tumpuan untuk membawa inovasi mudah alih terkini kepada lebih ramai orang,” kata TM Roh, Presiden dan Ketua Perniagaan MX (Mobile eXperience) Samsung Electronics. “Kami melihat sambutan yang luar biasa terhadap barisan Galaxy S20 FE dan Galaxy S21. Jadi kami menggunakan pendekatan yang sama dengan S21 FE 5G, melengkapkannya dengan ciri premium yang paling penting kepada peminat setia Galaxy kami — kerana kami menumpukan pada menyampaikan telefon pintar yang memenuhi keperluan terpenting mereka.”

Baca : Harga Terkini Samsung Galaxy Z Fold3 Di Malaysia

Samsung Malaysia Perkenalkan Galaxy S21 FE 5G

 


Samsung Malaysia Perkenalkan Galaxy S21 FE 5G

The Galaxy S21 FE 5G Specifications
 

Lebih Banyak Cara untuk Pengguna Menyatakan DiriS21 FE 5G meneruskan legasi Galaxy S21 dengan reka bentuk premium dan eksklusif. Semuanya bermula dengan bingkai Contour-Cut yang ikonik, kegemaran peminat yang disepadukan dengan lancar dengan perumahan kamera S21 FE 5G untuk penampilan yang bergaya dan bersatu.

Samsung memberi lebih banyak cara kepada pengguna untuk mengekspresikan diri mereka dengan empat pilihan warna baharu yang bergaya — Zaitun, Lavender, Putih atau Grafit — semuanya termasuk kemasan jerebu yang bergaya. Dan S21 FE 5G menampilkan badan setebal 7.9mm yang ramping dan langsing, jadi ia boleh dimasukkan ke dalam poket dengan mudah untuk mengikuti sebarang gaya hidup semasa dalam perjalanan.

Kuasa untuk Apabila Peminat Memerlukannya Kebanyakan pengguna Samsung berkata kuasa dan paparan adalah penting untuk mengikuti perkembangan dunia 24/7 hari ini. Itulah sebabnya S21 FE 5G dilengkapi dengan pemproses aplikasi terbaharu Galaxy yang sangat pantas – pemproses berkuasa yang sama digunakan dalam siri S21.

Pemain dan penstrim yang berdedikasi akan terpesona dengan grafik dan kualiti gambar yang sangat tajam, berkualiti tinggi S21 FE 5G, dan kadar tindak balas sentuhan 240Hz baharu S21 FE 5G membawa semua permainan kegemaran mereka ke tahap baharu dengan keupayaan tindak balas sepantas kilat. Dan permainan tersebut akan kelihatan sangat lancar terima kasih kepada kadar penyegaran 120Hz S21 FE 5G, yang memberikan resolusi tertinggi pada paparan Dynamic AMOLED 2X.

Bateri tahan lama juga merupakan keutamaan utama untuk pengguna Galaxy yang sibuk dan dalam perjalanan, jadi S21 FE 5G dilengkapi dengan bateri sepanjang hari yang dibina untuk bertahan dari tempat kerja, ke rumah dan di mana-mana sahaja. Bateri berkuasa S21 FE 5G diperkukuh dengan keupayaan pengecasan Super Pantas 25W supaya anda boleh mengecas bateri anda lebih daripada 50% dalam masa 30 minit sahaja, dan nikmati prestasi cemerlang S21 FE 5G berkelajuan tinggi tanpa gangguan.

Foto Kegemaran untuk Peminat Galaxy Galaxy S21 terkenal dengan kamera peneraju industrinya, dan S21 FE 5G dilengkapi dengan persediaan gred pro yang sama yang digunakan untuk menangkap foto paling terang di dunia. Amatur dan pakar fotografi boleh mengedit, menyiarkan dan berkongsi kandungan berhenti tatal dengan mudah. Ia juga termasuk tetapan Mod Malam yang dipertingkatkan.

Kini, pengguna boleh mempertingkatkan tangkapan cahaya malap semasa keluar bersama rakan pada waktu malam dan menangkap foto yang sangat jelas dalam keadaan paling gelap. Dan apabila anda ingin menarik perhatian semua orang, S21 FE 5G menyediakan pengalaman swafoto terbaik Samsung. Gunakan kamera hadapan 32MP termaju S21 FE 5G untuk merakam swafoto berkualiti tinggi semua rakan baik anda, kemudian biarkan keupayaan Pemulihan Wajah AI yang dipertingkatkan menjadikan anda semua kelihatan terbaik.

Selain itu, dengan Rakaman Dwi, anda boleh kekal di atas tindakan di hadapan dan di belakang anda — hanya mula merakam dan kamera anda menangkap pandangan daripada kedua-dua kanta pada masa yang sama.

Spesifikasi Samsung Galaxy S21 FE 5G

The Galaxy S21 FE 5G Specifications

The Galaxy S21 FE 5G Specifications
 

Pengalaman Mudah Alih Yang Tepat Disesuaikan dan Selamat

Terima kasih kepada One UI 4 yang intuitif Samsung, anda boleh mereka bentuk pengalaman mudah alih yang ideal anda — pengalaman yang sesuai secara unik dengan keperluan anda dan membolehkan anda menyatakan siapa diri anda, dengan selamat. Dikemas dengan pilihan penyesuaian yang lebih mendalam dan kawalan privasi yang lebih kukuh, anda boleh membuat panggilan.

Dengan keupayaan yang diperluaskan, skrin utama anda, ikon, pemberitahuan, kertas dinding dan banyak lagi semuanya boleh dibayangkan semula. Sebagai contoh, widget, yang telah direka bentuk semula dan dinaik taraf untuk menawarkan pilihan pemperibadian yang mendalam. Samsung percaya pengalaman yang benar-benar disesuaikan melebihi sekadar rupa dan rasa.

Untuk memastikan ketenangan fikiran, S21 FE 5G dibina dengan papan pemuka privasi baharu yang membawa kawalan keselamatan dan privasi ke satu tempat yang mudah, menjadikan pengalaman One UI 4 pada Galaxy S21 FE 5G lancar kerana ia selamat.

Galaxy S21 Fan Edition 5G dijual dengan harga runcit yang disyorkan masing-masing RM2,899 (128GB) dan RM3,099 (256GB).

Untuk maklumat lanjut tentang Galaxy S21 FE 5G, sila lawati Samsung Smartphones Galaxy S21 FE

Spesifikasi Samsung Galaxy S21 FE 5G

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.