Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Sebab Kenapa Samsung Siri Galaxy Z Peranti Mewah Terbaik

Melihat kepada rekaan model terbaru smartphone Galaxy Z Series ini, pasti semua orang akan tertawan. Warnanya juga, unik dari model Samsung sebelumnya. Telefon pintar jenama Samsung ini memang nampak elegan, mewah dan juga lebih maju kehadapan. Sebab Kenapa Samsung Siri Galaxy Z Peranti Mewah Terbaik Dunia, ia punyai banyak ciri-ciri futuristik moden untuk digunakan sekarang.

Sekiranya anda aktif menggunakan e-mel untuk ditinjau, pelanggan yang perlu dijaga, mesyuarat yang harus dihadiri dan kehidupan seharian seorang usahawan moden terdiri daripada jadual yang padat. Sudah pasti anda hampir tidak ada masa untuk bernafas. Mana-mana ahli perniagaan ingin mempunyai alat canggih seperti ini yang akan menjadikan aliran kerja lebih mudah. Ia akan menjadi bonus utama jika mereka boleh memaksimakan waktu yang ada. Model siri Samsung Galaxy Z ini, selangkah kehadapan akan menjadi telefon pintar terbaik.

samsung galaxy z

Baca : Galaxy Tab A7 Lite Peranti Tablet Untuk Tahun 2021 Belajar PDPR

 


Sebab Kenapa Samsung Siri Galaxy Z Peranti Mewah Terbaik Dunia

galaxy z fold, galaxy z flip
 

Seperti namanya, Galaxy Z Flip dan Galaxy Z Fold2 adalah telefon pintar yang boleh dilipat. Paparan Infinity Flex paten Samsung membolehkan lipatan lancar tanpa merosakkan skrin atau mengganggu pengalaman menonton anda. Z Flip mempunyai paparan pemberitahuan ketika dibalik sehingga Anda tidak melewatkan pesan penting, sementara Z Fold2 memiliki layar 6,2 “yang berfungsi sepenuhnya sehingga Anda dapat memilih untuk menggunakan sub layar sebagaimana adanya, atau buka balik ke layar utama untuk paparan 7.6 “.

Dioptimumkan untuk gaya hidup yang pantas, dalam bentuk faktor yang sesuai dengan saiz sebesar telapak tangan anda.
 

galaxy z fold, galaxy z flip

galaxy z fold, galaxy z flip
 

Bergaya, elegan, dan beberapa langkah ke depan, siri Galaxy Z adalah lambang evolusi sesuai untuk usahawan dan inovator. Mereka bukan sahaja membuat anda melalui hari kerja yang sibuk, mereka juga dirancang untuk membuat pernyataan yang berani. Dalam bentuk ringkas mereka, siri Z mudah dibawa dan senang digayakan, dengan penampilan yang anggun dan canggih dalam warna Mystic atau Mirror.

Apabila dibuka, mereka dibuat untuk membuat kesan dengan Multi-Active Window dan App Pair yang membolehkan anda melakukan lebih banyak perkara, sekaligus.
 

galaxy z fold, galaxy z flip

galaxy z fold, galaxy z flip

Kredit Gambar : Samsung & Internet

Samsung Siri Galaxy Z Peranti Mewah

Sekiranya itu tidak cukup mewah, pemilik Galaxy Z mendapat keistimewaan 24/7, satu-satu bantuan dari Galaxy Z Concierge yang melayani eksklusif masalah Galaxy Z. Walaupun pemilik Galaxy Z Fold2 berhak mendapat Perlindungan Pakej Penjagaan yang lengkap, pemilik Galaxy Z Flip dapat menikmati perkhidmatan premium pengambilan dan penghantaran di lokasi, dan janji temu sebelum membuat tempahan untuk melupakan penantian bersama-sama dengan peranti kelas atas anda.

Jadi apa tunggu lagi, perjalanan baru anda menanti dengan siri Galaxy Z:
Galaxy Flip: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-flip/
Galaxy Fold: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-fold2/
Perkhidmatan: https://www.samsung.com/my/support/galaxy-z-premier-service/

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.