• Tue. Oct 3rd, 2023

Alami Gajet Terbaik Di Samsung’s New Lifestyle Roadshow

Samsung's New Lifestyle Roadshow

Samsung Malaysia Electronics (SME) baru-baru ini mengumumkan Samsung’s New Lifestyle Roadshow untuk rakyat Malaysia merasai pelbagai produk gaya hidup Samsung. Jelajah Gaya Hidup Baharu bermula di IOI City Mall, Putrajaya, dari 3 hingga 7 November diikuti oleh One Utama Shopping Centre, Petaling Jaya, dari 10 hingga 14 November. Jerayawara itu mempamerkan barisan produk gaya hidup premium Samsung termasuk The Frame Lifestyle TV dan telefon pintar siri Galaxy seperti Galaxy Z Fold3 5G dan Galaxy Z Flip3 5G.

“Kami tahu pelanggan rindu untuk merasai produk Samsung dengan teknologi baharu yang semakin bermakna dalam hidup mereka. Dengan melancarkan Roadshow Gaya Hidup Baharu Samsung kami, kami gembira dapat memenuhi hasrat ini dan pelanggan dapat merasai sendiri barisan 2021 kami yang canggih. TV gaya hidup, telefon dan banyak lagi,” komen Elaine Soh, Ketua Pegawai Pemasaran di Samsung Malaysia Electronics.

Baca : Peraduan Samsung Malaysia #MyCaptureLikeAPro

Samsung’s New Lifestyle Roadshow

 


Gajet Terbaik Di Samsung’s New Lifestyle Roadshow

Samsung's New Lifestyle Roadshow

Samsung's New Lifestyle Roadshow
 

Menggabungkan gaya dan kepraktisan, pengunjung boleh menikmati pengalaman setiap kategori produk Samsung di pelbagai kawasan pengalaman yang disediakan di tempat itu, dan menikmati tawaran jerayawara eksklusif.

Dapatkan Ganjaran Berganda dengan Pembelian Anda
Peluang untuk menyaksikan Jerayawara Gaya Hidup Baharu Samsung tidak boleh dilepaskan untuk peminat eWallet kerana Samsung memberikan kredit bernilai sehingga RM6,000, bersama-sama dengan hadiah dan tawaran istimewa pembelian dengan pembelian semasa tempoh promosi yang menarik ini.

Antara produk paparan dan tawaran hebat yang menanti pengunjung di Samsung New Lifestyle Roadshow termasuk:

Samsung's New Lifestyle Roadshow
 

Tempoh penebusan bermula dari 3 November 2021 hingga 15 Januari 2022 untuk Jerayawara di IOI City Mall, dan 10 November 2021 hingga 15 Januari 2022 untuk Jerayawara di One Utama Shopping Centre.

Pelanggan boleh menebus hadiah percuma mereka daripada Samsung Online Store, Peniaga Runcit Sah Samsung terpilih termasuk Harvey Norman dan HomePro di IOI City Mall, atau Best Denki dan Sen Q di Pusat Beli-belah One Utama.

Pakej Bundle dengan Siri Galaxy Z

Untuk peminat Galaxy, dapatkan tawaran Ultimate Bundle Ecosystem Pack untuk menikmati pelbagai produk siri Galaxy dengan penjimatan hebat atau bawa pulang Beg NW S Edisi Terhad Percuma apabila anda membeli Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Direka dan direka dengan sempurna oleh Sometime By Asian Designers, dengan kerjasama Samsung Malaysia Electronics, Beg Telefon NW S edisi Samsung adalah padanan sempurna untuk Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Jadi cepat dapatkan tawaran hebat ini untuk peranti Galaxy dan jimat sehingga 20% DISKAUN secara eksklusif di Jerayawara Gaya Hidup Baharu Samsung:

Samsung's New Lifestyle Roadshow
 

Semasa berada di jelajah ini, pastikan anda mengambil gambar Instaworthy di kawasan pengalaman siri Galaxy Z dan tag @samsungmalaysia di media sosial. Peminat Galaxy juga akan menerima pek pelekat Galaxy Z tersuai percuma sebagai hadiah.

Pelekat bertema yang disusun dengan cantik ini diilustrasikan oleh 4 ilustrator hebat – Pek Pelekat Hujung Minggu (oleh Marianne Tan), Pek Pelekat Fesyen (oleh Limzy), Pek Pelekat Festival (oleh Bunga & Bintang) dan Pek Pelekat Brunch (oleh Little Cece).

Maklumat Jelajah Samsung’s New Lifestyle :

Samsung's New Lifestyle Roadshow

Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran Jerayawara Gaya Hidup Baharu, layari http://www.samsung.com/my/offer/thenewlifestyle, dan ikuti berita terkini daripada Samsung di https://www.samsung.com/my/.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.