Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Sate Ayam Daging Murah Hanya 30 Sen Secucuk

Sate Ayam Daging Murah Hanya 30 Sen Secucuk, ada ke lagi kat Kuala Lumpur ni? Dengan kenaikkan harga, bahan mentah yang mahal serta kos sara hidup yang tinggi, di sekitar KL ni mana lagi kalau nak dapatkan harga  makanan yang murah??? Yes, masih ada. Anda boleh singgah ke Pasar Malam berhampiran dengan kawasan rumah anda.

Minggu lepas, MrJocko lalu dikawasan Sri Sentosa, Jalan Klang Lama. Ni kawasan yang mula-mula MrJocko dan wife tinggal selepas mendirikan rumahtangga. Selepas 2 tahun, baru kami pindah ke rumah baru. Teringat masa mula mula nak menapak di Kuala Lumpur.

Baca : Harga Emas Murah Di Kelantan

 


Sate Ayam Daging Murah Hanya 30 Sen Secucuk

Sate Ayam Daging Murah, Hanya 30 Sen Secucuk
Sate Ayam Daging Murah, Hanya 30 Sen Secucuk

 

Kat kawasan ni ada Pasar Malam yang best. Seminggu dua kali. Setiap hari Khamis dan Ahad.. Kat sini pasar malam dia best pasal banyak jual makanan melayu yang sedap, enak dan sangat murah. Lihat saja sate ni. Setiap cucuk sate Ayam dan Daging ini harganya cuma RM0.30 sen sahaja.

Kalau beli 20 cucuk baru RM6.00, murah kan? Lagi pun sate yang kecil seperti ni MrJocko suka pasal ia rasa seperti garing sikit. Rasa dia memang cukup masak. kalau jenis besar, tak reti bakar daging akan jadi keras.

Try la dulu, rasa dia memang sedap Yum yum..!

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.