Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Saturday MORNING

Slamat pagie smua.

Pagie ni malas plak nak sarapan. Kebetulan tadi wife aku goreng Karipap jer utk bfast. Cukup la kot.

Kang jap lagi nak ke Tesco cari brg dapur dan susu utk my kids. Bleh la beli lunch skali.

Smentara tu aku kemas umah skit. Aku trim pokok bunga aku, sapu daun2 yg dah mati, pastu susun balik. Last skali siram dgn air baja.

My kids plak, dua2 tgh syok layan Mr Bean, so, tak der la nak kacau aku & mummy dia buat keja.

So pasni dah bleh ke Tesco.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.