• Wed. Oct 4th, 2023

Saya Dapat Toshiba LCD TV 55 Inci

1389358179399-702161

Semalam MrJocko dan beberapa orang rakan dari Blooggers dijemput menghadiri majlis Soft Launch Transformers Expo Malaysia 2014 di Genting Highlands. MrJocko ada update pasal MrJocko dapat satu LCD TV Toshiba bersaiz 55 inci. Alhamdulillah, hasil dari event blog.

Memang pada asalnya sangat gembira kerana dengan LCD TV 55 inci ini, dapat la MrJocko letak diruang tamu dan akan rasa puas bila menonton HD siaran Bolasepak Piala Dunia 2014 nanti.

 

 

Ataupun, boleh MrJocko jual kepada rakan-rakan yang berminat. Boleh dapat duit cash. Biasanya LCD TV saiz 55 inci sekarang bernilai sekitar RM10,000. Banyak tu duit duit duit $$$$$$$$$…

Rezeki awal tahun, tak sangka boleh dapat hadiah PERCUMA seperti itu. Siapa tak happy kan?

MrJocko tak tipu pasal hadiah LCD TV 55 inci tu, tetapi semua itu hanya gimmick sahaja… Ekekekek…

Memang betul MrJocko dapat LCD TV 55 inci, tetapi dapat ‘kotak’ sahaja. Dengan guna teknik kamera, kotak yang kecil itu nampak macam real. Sebenarnya kotak sahaja gambar LCD TV tetapi isi dalam ialah Pendrive Toshiba 8GB. 😉

Jangan marah yer… Biasala kami blogger, kena buat gimmick dan ‘keycoh dan keypoh’ sikit untuk tarik pembaca…

 

Glamorous MrJocko

 

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.