Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Sebulan tak basuh

Masuk minggu lepas dah 4 minggu aku tak basuh kereta. Kira dah sebulan la kot.
Masa mula2 nak basuh, time nak pegi, HUJAN. So, kanselkan niat nak basuh. Kali kedua pergi, skali kedai cuci kereta tu ramai la orang. Kansel, malas nak tunggu. Bila lalu kat kedai car wash lain, macam tak nak singgah plak. Kali ketiga nak singgah, tak jadi pasal fikir nak basuh keesokkan harinya, skali esoknya skali lagi hujan lebat. kansel skali lagi.
Last week pulak tak leh nak basuh kereta pasal aku baru pasang tinted baru. Takut rosak lak tinted kereta tu. So, yang jadi basuhnya hari Sabtu petang. Tu pun lepas aku balik dari buat OT kat ofis. Sementara nak tunggu berbuka, aku basuh kat tempat biasa.
Baru la nampak bersih sikit. Kalau tak, comot sana sini,,, kesian,,,

MrJocko.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.