• Tue. Oct 3rd, 2023

Selamat Hari Merdeka Malaysia 57

Cuma ada beberapa hari lagi Malaysia akan menyambut Hari Kemerdekaan yang Ke-57. Seperti tahun-tahun sebelum ini, nampaknya kali ini Hari Merdeka Malaysia 57 akan di sambut sekitar Dataran Merdeka. Kali ini nampaknya kawasan sambutan diperluaskan membawa ke Jalan Chow Kit, Jalan Tun Abdul Rahman dan juga Padang Merbuk.

 

 

Selamat Hari Merdeka Malaysia 57

 

Selamat Hari Merdeka Malaysia 57

 

 

Meriahkan sambutan Hari Merdeka Malaysia 57 anda dengan sama-sama menerapkan nilai Patriotik bersama-sama rakyat Malaysia yang lain. Tema Hari Merdeka Malaysia 57 ialah ‘Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta’

 
Selamat Hari Merdeka buat Malaysia 57

 

 

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.