Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Selamat Tahun Baru 2010

Rasa cam tak terlambat aku nak ucap Selamat Tahun Baru 2010.

Walau pun dah hari ke’tiga’ bulan Januari 2010. Dah byk aku tertinggal entry utk blog aku ni. nak buat camana bz dengan keja dan bz dengan business sampai terlupa dan tak der masa nak update new entry.

Kenangan tahun 2009 byk yg manis dan bg aku rezeki yg melimpah ruah. Dengan connection dan pluang Unit Trust @ Unit Amanah yg aku buat dan business Photography, Kijang Production, kami mengharap tuah tahun baru 2010.

Cuma penghujung 2009 membuatkan aku dah rasa malas dah nak kerja “tetap”. Tiba2 aku rasa, kenapa la ada manusia lagi kat dunia ni yg hati mereka terlalu busuk. Yg lain pulak, nama dan pangkat ketua dan supervisor tetapi langsung tiada effort dan brani utk menegakkan keadilan. kalau gitu, bagi aku tiada guna langsung kalau setakat berselindung dr Jubah yg panjang dan Solat 5 waktu mereka. bagi aku, mereka tetap bersubahat.
Korang smua hanya melihat anak2 buah korang smua kena pancung, sedangkan korang dibayar lebih utk pangkat supervisor. Seumpama korang tak buat yg sepatutnya. tunggu jer la doa2 dr org teraniaya, kan? Harap2, termakbul la.

Pun gitu, lepas biar la lepas. Semoga 2010 memberikan lebih utk kami semua. Amin. yg pasti, selepas ni, aku nak aktif ber’blog’ging lagi. Hehehe

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.