Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Selepas 3 Bulan Baru Nak Cuci

Oleh kerana sibuk memanjang, nak singgah ‘car wash centre’ pun tak sempat. Dari warna silver, dan jadi kaler kelabu sebab kotor. Akhirnya semalam, MrJocko singgah juga untuk cuci luar dan vacuum kereta kesayangan ini.

Bahaya juga kalau lama tak cuci kereta kerana kat dalam interior habuk dah berkumpul. Lama-lama boleh kumpul banyak bakteria yang tak bagus untuk kesihatan.

 

 

Kalau anda nak sihat, jangan lupa selalu-selalulah cuci kenderaan anda untuk keselesaan anda sendiri. Jangan sampai bau busuk sebati dengan kereta anda pulak… Hahaha.

Lepas kena cuci baru la nampak putih bersih. Segar. Kena pulak letak pewangi kereta untuk keharuman yang berpanjangan. Si Mamat Klang dan Mamat Banting ni pernah naik kereta MrJocko sebelum dicuci. Agaknya apa bau masa tu, Wangi? Pekung? atau Nak Muntah? Ekekek

Glamorous MrJocko

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.