Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Sesi Bertemu Peminat Bintang SuperMokh The Musical Di NU Sentral

Datang dan temui sendiri dengan para pelakon yang membintangi teater istimewa, SuperMokh The Musical di pusat membeli-belah NU Sentral dan anda boleh meluangkan masa bersama-sama dengan Bintang SuperMokh The Musical yang sedang berlangsung di Istana Budaya.
Barisan pelakon yang membintangi teater SuperMokh The Musical akan berada di pusat membeli-belah NU Sentral pada hari Isnin, 15 September 2014 pada jam 12:30 tengahari. Mereka juga  akan memberikan 10 pasang tiket kepada peminat bertuah dan juga peluang anda sebagai peminat untuk mengambil gambar bersama pelakon utama ini.

Baca : MrJocko Dan Persembahan Theater

SuperMokh The Musical Di NU Sentral
Tidak menjadi masalah kepada anda untuk bergegas ke NU Sentral kerana ia terletak di sebelah Stesen Sentral Kuala Lumpur dan mudah diakses dengan tempat letak kereta yang mencukupi sebanyak hampir 2,600 tempat letak kereta bersama-sama dengan sambungan yang lancar ke LRT, monorel dan sistem kereta api KTM Komuter.
Ini adalah peluang yang baik untuk peminat bertemu Awie, Maya Karin, Douglas Lim dan Rashidi Ishak yang memainkan peranan mereka dalam memartabatkan satu ikon lagenda bolasepak Malaysia yang disayangi seluruh Malaysia iaitu kepada Allahyarham Mokhtar Dahari, pemain bola sepak extraordinaire. Beliau dikenali sebagai ‘SuperMokh’ kepada beribu-ribu musuh dan juga peminat.
SuperMokh yang Musical pertama kali diadakan pada bulan November 2013 dan mendapat sambutan yang menggalakkan. Sebanyak 17 sold-out performance yang memaparkan teater dan muzik digubah oleh Michael Veerapan dan tarian oleh Adzwadi Saini.

Baca : The Star Superkmokh Musical

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.