Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Setelah 2 Minggu Guna Produk Aura Hot Bio Stem Cell Plus Collagen

Kalau anda selalu singgah di Blog MrJocko mesti pernah baca pasal Wife mencuba minum produk minuman kesihatan dan kecantikan terbaru AURA HOT dalam 2 minggu lepas. Produk Aura Hot ni mempunyai Bio Stem Cell dan Kolagen. Masa tu baru start bulan puasa, jadi boleh minum sehari sekali je la. Minum waktu malam sebelum nak tidur.

Lagipun, nak buat air minuman ‘supliment’ untuk kesihatan dan kecantikan Aura Hot ni, mudah saja. Just letak dalam mug, cawan atau bekas yang bersesuai, tuang serbuk di dalam paket, kacau bersama air dan tak sampai seminit dah boleh minum. Kalau dari bau, MrJocko bau semacam perisa coklat di campur vanila, harum. Tapi MrJocko tak boleh nak minum kerana ia minuman untuk kaum wanita.
Setakat ni, selepas 2 minggu minum minuman kesihatan dan kecantikan Aura Hot ni, Wife cakap dia rasa perubahan muka agak lembut. Kalau dulu ada la sikit-sikit jerawat, tapi skang dah semakin kurang. Paling ketara, bila bersahur. Sekarang Wife cuma makan roti atau kuih muih sikit jer dan air, tetapi tetap rasa ada tenaga walaupun berpuasa sehari. Not bad.

Nampaknya, kalau dah abis minggu ni, boleh la order baru. Yer la, satu kotak mana cukup, baru tempoh percubaan. Nak kesan lagi bagus, kena amalkan selalu makan atau minum benda-benda sihat ni.
Oh ya! sesiapa yang berminat boleh jenguk di blog AURAHOT Blog atau masuk ke AURA HOT FACEBOOK untuk maklumat lanjut. Sesekali mencuba benda baru tak salah, mana tahu ia serasi dengan tubuh badan anda. Berminat untuk mencuba produk AURA HOT atau buat duit sampingan sebagai pengedar, boleh call terus Aisyah di talian +019-6690054
p/s : biasanya kesan makan atau minum produk kesihatan dan kecantikan ini mempunyai kesan yang berbeza kepada semua orang. Mungkin anda boleh dapat kesan yang lebih baik dari ini.
One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.