Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kempen Share A Coke Malaysia Ukir Nama Di Coca Cola

Anda seorang pengumpul koleksi Botol atau Tin Coca Cola? Jika anda peminat Coke, anda mungkin boleh lengkapkan lagi koleksi Botol atau Tin Coca Cola anda sempena Share A Coke Malaysia : Edisi Hari Raya. Kempen #ShareACoke dan #ShareACokeMy ini berlangsung sempena dengan kemeriahan kegembiraan Hari Raya tahun ini.

Salah satu konsep kempen Share A Coke ini adalah untuk anda berkongsi kegembiraan bersama rakan-rakan lain sempena Hari Raya. Dengan kempen Share A Coke Malaysia, anda boleh abadikan ‘Nama Anda Di Coca Cola’ samada di Botol Coca Cola 1.5L atau di Tin Coca Cola 325ml.

Ini adalah peluang keemasan untuk semua, tidak kira di mana anda berada. Mungkin ini peluang untuk ceriakan diri sendiri atau rakan-rakan anda.

 

 


Kempen Share A Coke Malaysia Ukir Nama Di Coca Cola

#ShareACokeMy Share A Coke
Share A Coke Malaysia

Share A Coke Malaysia Share A Coke Malaysia

 

Koleksi terhad edisi Hari Raya, dari Coca Cola ini boleh anda dapati ketika kempen Road Tour yang diadakan sepanjang minggu di Pasaraya  Terpilih seluruh Malaysia. Ia akan menemui anda dengan peluang untuk anda mengukir nama anda di Botol Coca Cola dan ia akan menjadi koleksi peribadi anda.

Untuk maklumat lanjut tentang kempen Share A Coke ini anda boleh layari : http://www.coke.com.my/en/home/ dan Facebook Page  Share A Coke Malaysia Coca Cola Facebook Fanpage

Yang baik kita follow, sebarkan ‘kegembiraan’ #ShareHappiness semasa kemeriahan Hari Raya tahun ini.

Terima kasih Coca Cola Malaysia dan Ogilvy Malaysia.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.