Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Shell Heritage Canisters Koleksi Edisi Terhad 125th Anniversary

Bersempena dengan ulang tahun ke-125 di Malaysia, Shell telah melancarkan Shell Heritage Canisters Koleksi Edisi Terhad 125th Anniversary. Koleksi tin vintaj ini boleh didapati di seluruh negara dari 18 September – 31 Oktober 2016.  koleksi istimewa ini menggambarkan pelbagai reka bentuk stesen Shell dan pam – dari tahun 1920-an hingga 1980-an.

“Shell telah mencetuskan kemajuan Malaysia dan juga perjalanan jalan raya untuk ramai rakyat Malaysia. Kami telah melalui perjalanan yang panjang. Reka bentuk stesen dan pam minyak Shell telah mengikuti perubahan masa. Shell mahu memberikan pelanggan mereka peluang untuk membawa pulang sedikit memori daripada sejarah Shell dengan promosi koleksi edisi terhad. Shell berharap reka bentuk ini akan membangkitkan rasa nostalgia dan memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia untuk terus memperbaiki untuk masa depan, “kata Ben Mahmud, Ketua Pemasaran Runcit, Shell Malaysia Trading Sdn. Bhd.

Shell Heritage Canisters Koleksi Edisi Terhad 125th Anniversary

Shell Heritage Canisters Koleksi Edisi Terhad 125th Anniversary

 

 

MrJocko sendiri dan anak-anak punyai banyak pengalaman dengan Shell. Antara yang MrJocko ingat tentang ‘passion’ kami untuk mendapatkan koleksi kereta mainan ‘LEGO’ yang terhad di Shell. Antara yang membuatkan kami kecewa bila kami terlambat untuk mendapatkan koleksi kereta mainan ‘LEGO’ di Shell. Paling kesian bila lihat 2 anak MrJocko, Kakak Khalish dan Qistina muncung bila tidak dapat koleksi dari Shell.

Memori Bersama Shell

http://www.mrjocko.com/2012/11/model-kereta-lego-shell-kejap-jer-dah-abis.html

 

http://www.mrjocko.com/2012/12/siapkan-set-ke-6-lego-ferrari-she.html

Dah beli koleksi Shell Heritage Canisters?

Shell Heritage Canisters Koleksi Edisi Terhad 125th Anniversary ini boleh didapati dalam dua saiz iaitu saiz mini dan besar. Pelanggan yang membelanjakan sekurang-kurangnya RM40 untuk bahan api Shell berhak untuk membeli canister besar pada RM12.90 setiap satu, yang dilengkapi dengan magnet peti sejuk percuma. Anda yang membeli Shell Select barangan bernilai sekurang-kurangnya RM6 atau sebarang promosi Shell Select, boleh membeli canister mini RM 7.90 setiap satu. Satu reka bentuk yang baru akan dikeluarkan setiap minggu dan boleh didapati di stesen Shell di seluruh negara sementara stok masih ada.

Selain kanister, Tangki Limited Edition Shell Helix dan Penjagaan Kereta Kit dengan reka bentuk yang menggambarkan vintaj Shell kanister minyak motor juga untuk dimenangi.

 

 

shell-heritage-canisters-01 Shell Heritage Canisters Koleksi Edisi Terhad 125th Anniversary shell-heritage-canisters-04

shell-heritage-canisters-09 Shell Heritage Canisters Koleksi Edisi Terhad 125th Anniversary shell-heritage-canisters-06

MrJocko sudah lengkapkan koleksi Shell Heritage Canisters Koleksi Edisi Terhad 125th Anniversary

 

Untuk pembelian sekurang-kurangnya RM40 untuk mana-mana bahan api Shell pada tarikh 16 – 22 Oktober, anda berhak untuk membeli Tanker Limited Edition Shell dengan harga RM12.90 setiap satu. Manakala pembelian Shell Helix HX5 3L /4L anda boleh membeli Kit Helix Penjagaan Kereta di RM12.90 setiap satu. Dengan pembelian premium Shell Helix Ultra atau HX7 (4L) pelanggan akan layak untuk mendapatkan Helix Care kit kereta percuma, sementara stok masih ada.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai edisi terhad Shell Heritage Canisters, sila layari www.shell.com.my/heritagecanister

Untuk membaca lebih lanjut mengenai ulang tahun ke-125 Shell di Malaysia, sila layari www.shell.com.my/125years

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.