Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Shopee Tempat Shopping Online Yang Best Dan Murah

Cara membeli belah zaman moden ini, sudah jauh berbeza berbanding 5 – 6 tahun yang lepas. Cara membeli-belah konvensional, cara lama diganti dengan cara membeli-belah di talian (online) yang jauh lebih mudah dan lebih baik berbanding sebelum ini. Antara laman web shopping online pilihan MrJocko ialah Shopee Malaysia. Shopee Tempat Shopping Online Yang Best Dan Murah.

Laman web Shopee Malaysia Online ini, bukan sahaja memberi tawaran harga sepanjang hari, malah ia dibuka selama 24 jam, 7 hari seminggu dengan pelbagai tawaran menarik dan diskaun harga sehingga 90%.

Baca : Beli Telefon di Shopee Online

 


Shopee Tempat Shopping Online Yang Best

shopee online tempat shopping dalam talian
 

MrJocko sendiri, sebagai pengguna, pasti lebih puas hati sekarang bila membeli-belah di Shopee Malaysia. Sebabnya, ia punyai banyak pilihan harga yang jauh lebih murah, kemudahan penghantaran ke rumah dan juga tawaran harga Diskaun serta tawran ‘Shocking Sale’ Shopee hampir setiap hari.

Masa nak repair balik motorsikal MrJocko yang rosak hari tu akibat kemalangan di DUKE HIGHWAY, Shopee Online antara tempat MrJocko beli spare parts motor Ducati dengan harga yang murah dan pelbagai pilihan.
 

shopee online tempat shopping dalam talian

shopee online tempat shopping dalam talian
 

Selama MrJocko membeli belah di laman web Shopee Online, boleh dikatakan amat berpuas hati. Malahan kebanyakkan peoduk di sini, murah hampir 50% hingga 70% berbanding tawaran harga runcit di kedai dan pasaraya biasa. Kalau selalu beli dalam kuantiti yang banyak, pasti lebih jimat.

Lagipun, sesetengah tawaran memberikan harga ‘Shocking Sale’ yang murah bersama tawaran Voucher Penghantara Percuma. Terbaik kan Shopee Online…?

Baca : MrJocko dan Shopee
 

shopee online tempat shopping online

shopee online tempat shopping
 

Ada juga sesetengah tawaran barangan di Shopee Malaysia menawarkan pembelian ‘Cash On Delivery. Ada barangan yang dibeli di sini adalah dari peniaga online dari Malaysia (tempatan) dan juga dari kedai-kedai luar negara.

jadi, untuk tempoh penghantaran barang Shopee Online kebiasaannya, bergantung kepada lokasi peniaga yang anda pilih. Kalau di luar negara, biasanya akan memakan masa agak lama, sekitar 5 hingga ke 14 hari bergantung kepada term and condition yang diberitahu. Kadang-kadang cepat.

Untuk beberapa barang yang MrJocko beli beberapa minggu lepas, ia hanya memakan masa sekitar 7 hari sahaja, walaupun kebanyakkan barangan tersebut ditempah dari lokasi luar negara seperti China dan Hong Kong.
 

Sedikit cerita tentang MrJocko kemalangan di DUKE Highway boleh baca di sini.

Mungkin korang pun ada pengalaman membeli barangan di laman web Shopee Online Malaysia. Berpuas hati tak? Kalau tak puas hati dan perlukan bantuan, boleh dapatkan di Shopee Customer Service di https://help.shopee.com.my/hc/en-us.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.