Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

shopping brg dapur

Sabtu cam biasa. Minggu ni bermula dgn shopping. Yer la, brg dapur dah kurang, kena la cari stock baru. Feveret dan easy access, Tesco Extra Selayang.

Nak kater Tesco ni best tak jugak. Tp pasal ni jer hypermarket yg dekat ngan umah aku. Parking senang, org pun still tak ramai. Senang nak pilih brg. Paling teruja bila dgr promosi Tesco Ayam segar cuma RM3.98 sekilo. Murah la kot.

Kalau dah shopping barang dapur gini la gamaknya. Sebulan 2 kali memang kena pegi beli. Sib baik skang aku prasan byk dah harga barang dah turun. Walau tak byk, tp ok la. Kalau dulu, 4 – 5 bulan lepas, satu trolli dlm RM500-600, skang cuma dalm RM300-400 jer…
Ok la tu…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.