Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tawaran Hebat Siri Galaxy A di Roadshow Samsung Malaysia

Ini peluang terbaik Tawaran Hebat Siri Galaxy A di Roadshow Samsung Malaysia. Sama ada anda ingin berbelanja untuk diri sendiri atau orang tersayang, rangkaian produk Samsung mempunyai sesuatu untuk semua orang seperti siri Awesome Galaxy A. Samsung Malaysia akan mengadakan promosi ekslusif semasa Roadshow Siri Galaxy A yang merangkumi Galaxy A13, Galaxy A23, Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G dan Galaxy A73 5G.

Dan bahagian yang terbaik ialah, peminat akan menerima banyak tawaran apabila membeli mana-mana siri Galaxy A sepanjang tempoh acara tersebut! Dapatkan ganjaran berganda dengan pembelian anda di roadshow ini.

Baca : Tawaran Tukar Beli Trade-In Samsung

Galaxy A di Roadshow Samsung Malaysia

 


Tawaran Hebat Siri Galaxy A di Roadshow Samsung Malaysia

Tawaran Hebat Siri Galaxy A di Roadshow Samsung Malaysia
 

Peluang untuk menyaksikan Roadshow Galaxy A tidak boleh dilepaskan kerana Samsung akan memberikan kredit Touch ‘n Go bernilai sehingga RM100 bergantung pada model yang anda beli, sebagai satu bentuk rebat untuk mengurangkan harga pembelian anda! Bersama-sama dengan hadiah percuma dan tawaran istimewa semasa tempoh promosi yang menarik ini.

Tambahan pula, anda tidak perlu menunggu elaun seterusnya untuk mendapatkan peranti ini. Dengan Atome, anda boleh pilih untuk membahagikan bil anda kepada tiga pembayaran yang sama. Apa yang anda perlu lakukan ialah mencipta akaun dengan Atome dan mendaftar untuk membeli mana-mana peranti Galaxy A, tanpa faedah, selang 30 hari!
 

Tawaran Hebat Siri Galaxy A di Roadshow Samsung Malaysia

Lebih baik lagi, nikmati penjimatan hebat apabila anda menukar beli peranti lama anda yang layak, dalam sebarang keadaan, dan menerima rebat tambahan sehingga RM150 ditambah kepada nilai tukar-masuk asas.

[Tertakluk kepada terma dan syarat, sila lihat: https://shop.samsung.com/my/trade-in/].

Bagi pemburu tawaran murah, tawaran terbaik hanya boleh didapati di Roadshow siri Galaxy A yang akan berlangsung dari 12 Mei 2022 hingga 29 Mei 2022 di lokasi berikut :

Tawaran Hebat Siri Galaxy A di Roadshow Samsung Malaysia
 

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran promosi ekslusif daripada Samsung ini dan untuk mengetahui kedai terdekat yang mengambil bahagian, sila layari Samsung Malaysia Redemption.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.